http://www.amsmspi.mk/mk/patarini_evropa.asp#soob_info vidi tukaНекој поупатен или до неодамна што има патувано до Ниш да не се сеќава колку го чинеа патарините?
Најдов, благодарение на vmx.
Па во план сум да ми го нацртаат и да идам некаде да ми го испечатат фала бацеИди у УНИПРЕС ке ти напраат какво сакаш
Само малце солени се цените во Унипрес, сеа кога ќе го нацртам ова ќе ти кажам колку ќе зематПа во план сум да ми го нацртаат и да идам некаде да ми го испечатат фала баце![]()
Провери на Пазар3 или Реклама5, баш затекнав таков оглас пред некоја недела.Дали случајно некој знае кој прави слагалици со твоја слика, али не до 100 парчиња туку нешто поголеми пр. 1000 или 3000 парчиња?
Ги видов нив, тие се до 200 парчиња, мене ми треба некој што иде над 1000 парчињаПровери на Пазар3 или Реклама5, баш затекнав таков оглас пред некоја недела.![]()
Иди на зелено пазарче и побарај конвертер поскап од 100 денари не еКаде можам да купам адаптер за да уклучам полнач во струја на штекер во Дубаи,мислам дека сум јасен европски приклучок како нашиот да можам да го уклучам на штекер во Дубаи?
0.6mm и 0.3mm = 676 ден.Во врска со rotring... Дали некој знае колку коштаат рапитографите сега? Имам за продавање...![]()
На зелено пазарчеКаде у Скопјево можам да најдам некој очила за сонце ама од они поевтините ?![]()
каде се наоѓа поточно пошто не сум од СкопјеНа зелено пазарче
tetovoДали некој знае каде можам да најдам хауба и десен фар за пежо 206 2004 година.
Ми треба да купам на старо од растурена кола