Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Каде може да најдам во Македонија медицински апрати,поточно апарати за физикална медицина?Нешто веб страна ако има со цени или слично би ми зафршило работа!
Благодарам однапред!

Член од
3 јуни 2009
Мислења
384
Поени од реакции
408
Вреќи за спиење? Каде може да се најдат во Скопје и отприлика колку би чинеле?
Про спорт ГТЦ, втор кат од плоштад коа идеш се качуаш по скалите и лево во ходничето влагаш и одма право е. Незнам што пари се точно, ам мислам некаде дека од 3 до 6.000 денари.
Еве ја и нивната страна. :)
http://prosport.com.mk/
Сајтот не им вреди, нема ни цени, а ги нема ни сите производи.

Вреќите се од 900 па нагоре, зависи за која температура.
Јас имам од 1400 денари (екстрем -5 степени), и задоволен сум.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да таа е, ама сајт колку што гледам немаат. :)
Не ми стигнало известување дека си ме цитирал,случајно дури сега гледам.
Фала на одговорот,ме интересираше ако имаа сајт на интернет,да видам дали ги имаат овие патики...

http://pic.mk/images/9emTj.jpg

Башка,има ли шанса вакви патики да најдам некаде во Скопјево,секако оригинал да се ? :)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Не ми стигнало известување дека си ме цитирал,случајно дури сега гледам.
Фала на одговорот,ме интересираше ако имаа сајт на интернет,да видам дали ги имаат овие патики...

http://pic.mk/images/9emTj.jpg

Башка,има ли шанса вакви патики да најдам некаде во Скопјево,секако оригинал да се ? :)
Ги има баш истиов модел, оригинал се али моделов е стар добри минимум 10 години.. така да тие што ке ги најдеш у рибок и самиот ке приметиш дека се дотрајани уште пред да ги купиш и се негде максимум до кај 3000

Член од
18 ноември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
14
здраво потребна ми е помош
вака, држам килажа (варира) 78/79kg висок 175/6, сакам да прашам како да ги ослабнам бутовите? сепак , во споредба горното тело имам сало да,не толку приметливо но сепак бутовите ептен ме вадат. неможам дури ни соодветни фармерки да си најдам :( , секаква помош е добре дојдена, и да прашам колку има влијание возењето точак , и трчањето,неколку спортисти ми имаат кажано дека само ќе ги зголемам така, а некој пат напротив ке ги ослабнам. благодарам многу!

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Каде во Скопјево може да најдам флуросцентни бои за лице или пак некои обични добри бои за лице ? :)

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Каде во Скопјево може да најдам флуросцентни бои за лице или пак некои обични добри бои за лице ? :)
Ако сакаш војнички за маскирање за лице:icon_mrgr: имаш во арми шоп кај владата, одма до ПС дисконт

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Ако сакаш војнички за маскирање за лице:icon_mrgr: имаш во арми шоп кај владата, одма до ПС дисконт
Ми требаат за карневалот во Струмица,ама не сакам војнички туку некои обични асални бои за лице

П

Паган-др

Гостин
здраво потребна ми е помош
вака, држам килажа (варира) 78/79kg висок 175/6, сакам да прашам како да ги ослабнам бутовите? сепак , во споредба горното тело имам сало да,не толку приметливо но сепак бутовите ептен ме вадат. неможам дури ни соодветни фармерки да си најдам :( , секаква помош е добре дојдена, и да прашам колку има влијание возењето точак , и трчањето,неколку спортисти ми имаат кажано дека само ќе ги зголемам така, а некој пат напротив ке ги ослабнам. благодарам многу!
Пиши овде. Многу поголеми шанси има да најдеш добар одговор.

Член од
28 мај 2011
Мислења
40
Поени од реакции
3
Карти за кино - дали можат да се купат неколку дена унапред?

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Од каде може да се купи тврда хартија во А4 формат? Нешто како онаа хартија со нерамна површина, пример за диплома. Ми треба за изработка на визит карти...едно 20-тина. Веројатно ќе можам да ја ставам тврдата хартија во принтер и да направам 20 визит карти.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
каде може да најдам слушалици за хбох(tritton,steel series,turtle beach или некој такви) во македонија(освен во анхоч, многу се скапи) или преку интернет со мал или бесплатен шипинг ?;)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Од каде може да се купи тврда хартија во А4 формат? Нешто како онаа хартија со нерамна површина, пример за диплома. Ми треба за изработка на визит карти...едно 20-тина. Веројатно ќе можам да ја ставам тврдата хартија во принтер и да направам 20 визит карти.
Прашај во Македонија Биро, продаваат канцелариски материјали. Позади ЈБТ кај паркингот.

Kajgana Shop

На врв Bottom