Ако не се лажам, слабо во Скопјево.Каде може да најдам Power Balance алки во Скопјево? Каде се продаваат и што цена се?
Во скопјево и ако најдеш треба да внимаваш дали се оригинал или не инаку, јас пред некој ден бев во софија и видов пауер баланс и у интерспорт 30 евра беа оригинал, а тука некој ми спомна некоја фамилија продавала по 20 евра распрашај сеКаде може да најдам Power Balance алки во Скопјево? Каде се продаваат и што цена се?
Порачај си од Амазон.де (германското). Би требало брзо да стигне.Каде може да најдам Power Balance алки во Скопјево? Каде се продаваат и што цена се?
каде можам да најдам japanese rice wine vinegar (Јапонски оцет од ориз) и tea tree oil (Масло од чајно дрво)!??!
барав во веро и тинекс, немет. нема ни во каливита. некој да налетал или да знае кај да прашам?
Во Југотон има ама од тие тенките. За подебели ако не се лажам во Sewa имаше.
каде во Скопје можам да најдам вакви ,mini Glow Stick ..
цена да знаеш отприлика ??Во Југотон има ама од тие тенките. За подебели ако не се лажам во Sewa имаше.
Во Југотон последен пат кога земав беа 20 денари парче. Не би требало повеќе од 50 денари да се, мада и 50 денари е набилдана цена.цена да знаеш отприлика ??
преку интернет да нарачам 50 ми доаѓаат околу 7 денари едно ... ке идам на таа опција ама прво ке проверам низ џамбо ваму таму .. фала на одговорВо Југотон последен пат кога земав беа 20 денари парче. Не би требало повеќе од 50 денари да се, мада и 50 денари е набилдана цена.