С
сашенко
Гостин
ОД сите има само од јуве нема последните 5 пати кога идам по ред:nerv::nerv::nerv::nerv:Пробај во фан-шопот кај One зградата што е. За Арсенал ти гарантирам дека има, за другиве не знам.
ОД сите има само од јуве нема последните 5 пати кога идам по ред:nerv::nerv::nerv::nerv:Пробај во фан-шопот кај One зградата што е. За Арсенал ти гарантирам дека има, за другиве не знам.
Никој не одговори.Која фирма е за затруени кучиња? Улично, уште не беше угинато, не знам до кога ќе издржи...кој е одговорен за да прибере вакви случаи (затруени или угинати)? кај да се јавам?
Во Скопјево никаде драга моја, само да знаеш колку барав, и на крај порачав од странство ми донесе другарче...Дали некој може да ми каже каде може да се купи поквалитетно фризби?
Фала за реакцијата и советотНикој не одговори.
А мислам дека ако се јавиш во општина (било која) нема да знаат да ти кажат. Жално.
Ова е за мене така???Виде во ТРОДАТ наспроти Суд?
Види во Тродат, карши судска палата или во трафиките до Народна банка, тие прават печати, да не продаваат само тоа што ти треба.Перниче за ваков печат??? само перниче ми требаниз лептокарија низ книжари и сл нема
![]()
Бараш бела маица по кратки ракави?Кај можам да најдам иста како оваа блуза што е само да е на кратки ракави значи иста како оваа само на кратки ракави(на амазон,некој бутик или сл .)
![]()
Провери и до НБРМ има една трафика на самата улица за печати.Ова е за мене така???не,ќе проверам
![]()
Десен клик на десктоп > Personalize ... одбери која тема и види дали ќе се оправи. Ако не на истиот екран долу лево кај See Also одбери Display ... таму провери која е големината ... 100% е препорачана. Ако повторно не е ок, од последниот прозорец одбери Change display settings и промени резолуција ... Е ако и така не е ок, немам веќе друга идејаПровери и до НБРМ има една трафика на самата улица за печати.
--- надополнето ---
Гледам во темата никој не гледа па морам овде.Стиснав нешто и сите икони на декстоп станаа големи и растегнати,како да си вратам се назад?