Да не знаеш на Ивеко сервисот во Маџари каде е?На раскрсницата со семафори што не работатат фаќаш по тесната уличка каде што се наредени таксистите и идеш до пругата. Од Десна страна ти се наоѓа интеримпекс.
??? ивеко имаат сервис у Геге мислам??? или грешка сум??? иначе,што е проб?Да не знаеш на Ивеко сервисот во Маџари каде е?
Ми треба еден дел да земам.Ми рекоа во Маџари дека е ???? ивеко имаат сервис у Геге мислам??? или грешка сум??? иначе,што е проб?
Ајде утре ќе прашам па ќе ти кажам... зависи,има неколку овластени сервисери изгледа... ќе ти кажам утреМи треба еден дел да земам.Ми рекоа во Маџари дека е ?
Да во Маџари е, значи кога ги поминуваш семафорите што не работат-продолжуваш во правецот према Хиподром, Трубарево, Петровец итн, но не буквално натаму да зацепаш, само ти опишувам во кој правец да се движиш кога ќе ги поминеш семафорите, ќе ти дојде пред тебе пруга, патот пред пругата се дели, право за Трубарево(или стариот пат за Велес) и лево за Илинден, Коњички клуб Хиподром итн, е ти ќе свртиш лево значи пред пругата и одма на десетинна метри од лева страна ти е сервисот на Ивеко, мислам дека добро ти објаснив, ако не ме разбра прашај слободно или некој друг нека ме надополни....Ми треба еден дел да земам.Ми рекоа во Маџари дека е ?
Некој???Каде можам да најдам јастучници и постелнини од фудбалски клубови и знамиња?
До кино Милениум во ГТЦ имаш нешто такво, исто и во рамстор има една како трафика/тезга за Apple, под подвижните скали, кај што цртаат портрети.Има ли во Скопје воопшто продавница на Apple? Претставниство?
Бит пазар по тоа стоковните за текстилНекој???
Потребно ми е ве молам
Поопширно?Бит пазар по тоа стоковните за текстил