Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае каде се наоѓа комплекс Интеримпекс во Маџари? :nesum:

На раскрсницата со семафори што не работатат фаќаш по тесната уличка каде што се наредени таксистите и идеш до пругата. Од Десна страна ти се наоѓа интеримпекс.

Каде можам да најдам јастучници и постелнини од фудбалски клубови и знамиња?

На раскрсницата со семафори што не работатат фаќаш по тесната уличка каде што се наредени таксистите и идеш до пругата. Од Десна страна ти се наоѓа интеримпекс.

Да не знаеш на Ивеко сервисот во Маџари каде е?

дали знае некој каде прават чаши со натписи по желба, онакви кога ќе се стави нешто топло во нив ја менуваат бојата и се појавува натписот?

Ми треба еден дел да земам.Ми рекоа во Маџари дека е ?

Да во Маџари е, значи кога ги поминуваш семафорите што не работат-продолжуваш во правецот према Хиподром, Трубарево, Петровец итн, но не буквално натаму да зацепаш, само ти опишувам во кој правец да се движиш кога ќе ги поминеш семафорите, ќе ти дојде пред тебе пруга, патот пред пругата се дели, право за Трубарево(или стариот пат за Велес) и лево за Илинден, Коњички клуб Хиподром итн, е ти ќе свртиш лево значи пред пругата и одма на десетинна метри од лева страна ти е сервисот на Ивеко, мислам дека добро ти објаснив, ако не ме разбра прашај слободно или некој друг нека ме надополни....

И да после семафорите имаш возење околу 1 км ако не се лазаж...

Има ли во Скопје воопшто продавница на Apple? Претставниство?

Има ли во Скопје воопшто продавница на Apple? Претставниство?

До кино Милениум во ГТЦ имаш нешто такво, исто и во рамстор има една како трафика/тезга за Apple, под подвижните скали, кај што цртаат портрети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom