- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Има карти во Ресен за Македонија - Шпанија?
да да .. ќе ти дадам програмче...но не знам дали ќе работи на аvs dvd playerneznam kade na drugo mesto da prasam za toa....snimav edno video na tel i preku blitot go prefrliv na kom go otvaram preku avs dvd player i sakam da prasam dali ima opcija rotate poso so glavata na dole se gleam
daj...a ako ne raboti na toa ,na so drugo mozam da go gleam i da go zavrtam?да да .. ќе ти дадам програмче...но не знам дали ќе работи на аvs dvd player
сеа ти праќам преку пп со слика како да направиш...:helou:daj...a ako ne raboti na toa ,na so drugo mozam da go gleam i da go zavrtam?
Кај нас продаваат во фан шоповите ама не знам колку се навистина тие оригинали. Или на едно место ми викаат да да оригинал е 3000 денари. Е како е оригинал кога оригиналите се секаде над 70 евра a плус тука транспорт и царина има и ми го дава за 50 евра. Значи те прават глуп, а од Кина ги набавуваат.каде можам да најдам оригинален дрес од ливерпул од џерард
Види на Партизанска,Библиотека се вика продавницата одма до кројач Ангелковски :helou:Кај можам да најдам Бел Рум во Скопјево
Ако бараш од Роналдо или Кака, кај немоеш да најдеш Најсигурно, побарај си во ГТЦ на први кат блиску до Спорт-М продавницата имаш за 600 денари а за 800 мислам има кај железничка,до Космофон зградата.Кај може низ Скопјето да најдам некој евтин дрес од Реал Мадрид некаде до кај 500-600 денари ?