Каде за новогодишните празници?

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.042
Има некој искуство од Берово, да пренесе дали се исплати или не се исплати таму да се поминува НГ ( уз друштво ).

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Има време, ке излезе некоја комбинација.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.758
Поени од реакции
1.154
идеа барам за подароче за НГ на девојката ако има некој идеа или ако веќе купил нека пише можеби би го послушал :)))))

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
идеа барам за подароче за НГ на девојката ако има некој идеа или ако веќе купил нека пише можеби би го послушал :)))))
Колку пари е таму ???
Има ли слободни места? Резервации нешто?

Н

'Никола'

Гостин
Има некој искуство од Берово, да пренесе дали се исплати или не се исплати таму да се поминува НГ ( уз друштво ).
Имам колеги кои лани беа во викендица на таа браната горе и викаат дека било топ. За подетални информации да се распрашам, цени, пат едно друго па ќе ти пишам.

Член од
14 декември 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Пааа оваа година се спремаме со друштвото во кафана,значи откупен простор во кој ќе има околу 60деца,жива музика и др.
Нај убава досега помината новогодишна вечер ми е 2008/09,ама годинава се надевам дека ќе си поминам поубаво од кога и да е.

Поздрав

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Дали усвари забележавте дека е паднат ново-годишниот филинг и дека атмосферата е се по тапа и по тапа,зборам општо во цела македонија....

Иначе јас најверојатно дома или со сестрами некаде.... ама ич не ми се иде пошто НГ ја замислувам како секоја др ден само што започнува нова година да се бројат од ново деновите тоа е за у Мак. А животна желба ми е да ја дочекам НГ во шведска,германија или во некоја др држава од тој размер и ај да не го джам многу доста е :smir:
да! забележано е! секој втор истот го чувствуа и вели, а јас одамна го изгубв тој филиг за Нова Година, било каде и да сум одела било на сила, колку да се отиде некаде, да не си дома, сега и не ми е гајле, баш ми се седи дома!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
појма неам не се ни замарам што испадне нека испадне и вака и така ќе помине 12 саат :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
пројде кеифот за нова година боље тие денови ќе ги поминеш зимава на комбинирано искачање + скијање или нешто трето

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
дај кажете некое место кафик бил ошто каде ќе работи за нова година а нема да се наплаќа влез, онака си дојдеш си пиеш како секоја обична вечер пошто за мене веќе нова година е како обичен ден, едино ако не си отидеш негде надвор од мкд.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Конечно се одлучиве...кај член од друштвото кој живее кај мене у комшии..по убо здравје..кај него дома ќе се лумпуе а кај мене(пошо ќе нема никој) ќе биде клецална...е така:pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom