- Член од
- 23 јануари 2008
- Мислења
- 79
- Поени од реакции
- 1
му завидувам на водкамикс
Колку пари е таму ???идеа барам за подароче за НГ на девојката ако има некој идеа или ако веќе купил нека пише можеби би го послушал ))))
Имам колеги кои лани беа во викендица на таа браната горе и викаат дека било топ. За подетални информации да се распрашам, цени, пат едно друго па ќе ти пишам.Има некој искуство од Берово, да пренесе дали се исплати или не се исплати таму да се поминува НГ ( уз друштво ).
да! забележано е! секој втор истот го чувствуа и вели, а јас одамна го изгубв тој филиг за Нова Година, било каде и да сум одела било на сила, колку да се отиде некаде, да не си дома, сега и не ми е гајле, баш ми се седи дома!Дали усвари забележавте дека е паднат ново-годишниот филинг и дека атмосферата е се по тапа и по тапа,зборам општо во цела македонија....
Иначе јас најверојатно дома или со сестрами некаде.... ама ич не ми се иде пошто НГ ја замислувам како секоја др ден само што започнува нова година да се бројат од ново деновите тоа е за у Мак. А животна желба ми е да ја дочекам НГ во шведска,германија или во некоја др држава од тој размер и ај да не го джам многу доста е :smir: