Колку ја зема?ONAZIS напиша:SI KUPIV NOKIA 6630 VO MOBIKLIK-FALA NA SITE ZA PREPORAKITE
16600 den telefonot e top, prezadovolen sum.Раскољников напиша:Колку ја зема?
Едина разлика е тоа што 6680 e 3G (и затоа има и камера напред, за видеофонија), а 6681 2.5G ... затоа е и поефтин... а 3G тешко дека ќе стигне кај нас во брзо време... со други зборови, за 6680 ќе платиш поише за нешто што не можеш да го искористишcYb3rc0re напиша:Гледав слики на ГСМ зоне, мислам дека 6680 е подобар од 6681.
Jas imam nokia 6680 ja prodavam 240 evra so 6 meseci garancija + ke ti dadam cd so simbian programi (finska e ,2005god proizvodstvo) i ke ti pokazam kako odi so blutut i ,,icq,, kako da instaliras.Ince vo top sostojba , nemam vreme utre ke ti pustam slika da ja vidis, sakam da zemam n80, zatoa i ja prodavam.Pozdrav 888:nesvest:cYb3rc0re напиша:Каде да најдам најповолен нокиа 6680 (или 6681)? Во Мобимак при-пејд 6681 е 20 000 денари.
Дали има некој ваков телефон, какви искуства, и најповеќе ме интересира како оди поврзување со Скајп и блутут.
Гледав слики на ГСМ зоне, мислам дека 6680 е подобар од 6681.
270 евра???? :ija: :nesvest:ONAZIS напиша:16600 den telefonot e top, prezadovolen sum.
Pozdrav ONAZIS:nesvest:
Раскољников напиша:270 евра???? :ija: :nesvest:
Друже, у Белград е 190, за истите пари ќе си се прошетал до „Београду” и плус ќе ти останало нешто.
И кој ќе те праша дали е краден или не е? Јас имам 2 пати купено мобилен од Германос и постојано се јавуваа дефекти уште во време на гарантниот рок, по 10 дена чекав секој дефект да се одстрани и никад немав телефон, кога помина гаранцијата после наредниот дефект ги фрлив и двата телефона. Никогаш повеќе нема да купам телефон од Германос, а ни друго нешто затоа што слушам дека и другите производи кои ги набавуваат и продаваат се набавени како „Х - класа“ без помината финална фабричка контрола!Stefanos_M напиша:Да бе краден телефон, зити се. Или во странство или во некоја продавница, немој од пазар да си купил