Каде би сакале да живеете?

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Си ја сакам Македонијава многу.Ако имам добри услови за живот не би ја напуштал.Тука ми е се.Тука сум се родил тика сум ги поминал најубавите години од детството тинејџерство, тука ми била првата љубов.
Од друга страна ја сакам и Србија..земјата на мојата мајка иако таму никогаш не сум живеел.

Сепак доколку едноставно не се пронајдам во овие земји ке заминам.
Би сакал да живеам во некоја од земјиве-Шведска Данска Норвешка Монако Андора Малта Луксембург:pipi:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Англија...Лондон... Заљубена сум во тој град.
Или можеби Италија... Рим, Фиренца, Болоња или Верона:)
Или...во краен случај... на некој остров:) Хаваи, кариби, Сејшели, Доминиканска Република, Куба или Дубаи, би било сосема прифатливо:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во Македонија. Не се заебавајте луѓе, најдобро ни е тука. Ни закони ни ништо, кај смееме да го правиме ова што го правиме тука во другиве земји? :)

Шала на страна. Македонија пред сите. Не е исто кога живееш со народ што не го говори твојот јазик и не е од твоето потекло.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Би сакала да живеам во Лас Вегас:mist:Или пак во Л.А :pipi:Се надевам дека некогаш ке имам шанса барем да ги посетам ако не нешто друго...

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Во Македонија. Не се заебавајте луѓе, најдобро ни е тука. Ни закони ни ништо, кај смееме да го правиме ова што го правиме тука во другиве земји? :)
Фросе немаме закони,ама немаме ни некоја јака иднина. Кога реално, значи РЕАЛНО ќе погледнеш, каква е иднината на младите во Македонија? Пола од нив треба без работа да останат, или да работат за некои минимални плати. Тие на кои мама и тато им обебедиле тука доволно светла иднина, тие остануваат зашо нема што да бараат во странство!

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
на истово место каде што и сега живеам..никогаш не би се преселил

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
зарем има потреба да објаснувам хехехе
New York New Yorkkk.....
секако ако имам добри примања тука и би останал можи ама не вервам....
и п.с. не дека ја сакам уса... го сакам само New York:vozbud:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
на истово место каде што живеам и сега ПЖС никогаш не би се преселил а би отишол да се коцкам во лас вегас ама не би се задржал повеќе од 2-3 недели:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom