Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
На роденден кај 2 другарки па у колосеум:)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Povtorno klosarski vo gradinka so goelmi zalihi na roze vino :nesvest:
I 5den pienje.... I na 5 den se napraviv drvo... Neznam ni ja vise kolku vino ispiv... prvo broev casi ama posle... I padna eden muabet so drugarce i me unisti muabetot... Na vracanje nakaj doma vlegovme na grobista, ne da remetime mir, tuku onaka samo drugarka mi da odade pocit na dedo si i baba si :) I taka...

P.S. Ne pijam vise :jaj: :pos2:

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Вчера по кафиќи, супер си поминав :je::cug::je:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
На „Паркети“ :)icon_lol:), по корзо, па „Инфинити“, па спиев кај другарка и сеа се прибирам дома. Одлично си поминав!!!

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
izlegov rano snosti se zbiravme drugarite od klas (starite pijanici), sedevme vo det. gradinka pievme bunar4e, si gi preraskazuvavme starite desavki, smei ...... pojadovme malku dozd pa prodolzivme na disko (bez muzika i svetlo), da ti eb.. distribuciata ..... pa si napravivme svoe show (izvorno makedonsko zacineto so oro i dozd) ...... za pametenje e

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.984
На Лизгалиште на вториот роденден на Плагиј.ат
Извонредна организација, извонредни бендови... но премалку публика споредено со квалитетот на бандовите.
Како и да е, јас супер си поминаф, се видоф со многу другарчиња. Се изжуркаф поштено... само ептен почна да ми се спие коа почна ДиЏеј Иљче да пушта музика.... ах ова хроничниов замор е лоша работа...

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Povtorno klosarski vo gradinka so goelmi zalihi na roze vino :nesvest:
I 5den pienje.... I na 5 den se napraviv drvo... Neznam ni ja vise kolku vino ispiv... prvo broev casi ama posle... I padna eden muabet so drugarce i me unisti muabetot... Na vracanje nakaj doma vlegovme na grobista, ne da remetime mir, tuku onaka samo drugarka mi da odade pocit na dedo si i baba si :) I taka...

P.S. Ne pijam vise :jaj: :pos2:
Не не..само уште кога ке дојдеш навака..ти кажав :pipi:

Инаку вчера..до половина вечер одлично..со друштво у градинка пак пиење..колку да се обележи крајот на распустот не за друго:pos2:
почнав со коњак,продужив со вино и завршив со пиво..се беше супер
се смеев како луда..али почна се повеќе и повеќе да ме фаќа..И додека сеуште бев при себе ми се случи нешто многу убаво..(тоа беше убавото од вечерта)И ај продуживме на плоштад Ама останаа уште цигари и ја да ги докрајчам сите..една по друга...и уште толку ми се слоша..И овој дел од вечерта ми беше катасторфа..ме носеа до дома..едвај стигнав..доброто е што не повраќав..Ама пак претерав со пиење овој пат..:jaj:

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Во Версус со Батерфлај, интересно беше :icon_lol:

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Бев со BrainCrasher i Rowling на Вардарски рид,тука до градов,со гитарче и ова-она...можете да замислите што се случувало...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Во паркче на едно Рико,онака лабаво ама добро беше :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Вчера бев Infinity на Hip-Hop R&B журка лудила си поминав. А вечерва нигде низ битолските кафичи досадно

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Вечерва во домашна атмосфера и мало друштво али мислам дека најубаво сум си поминала...Одамна не сум се смеела толку..Ахх ми се продужи животот за неколку години!

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Izlegov i stignav do kaj bratuced mi, i da, ODLEPIV poso mi kupi vino(mnogu).
Ubavo si pominav, vo "domasna" atmosfera. :):):)

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
prvo kaj deckoto od drugarka mi super bese, pienje zaebancii posle na zurka i tamu bese super, pa na jadenje i na kraj edna gradska e toa bese najsuper :)

Kajgana Shop

На врв Bottom