Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Уф топ си поминав, еден од најубавите денови цело лето! Бев на журка Лидо, до кај 1 и се забавувавме со другарките нај... После заминавме впарк малку па после кај една другарка на спиење али цела вечер ја преседивме надвор! ВО глобала никогаш подобро не било!!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Билјард, накај парк Кјуб парк , Ентер нет ( морам да признаам во Прекрасно женско друштво бев ) :vozbud:

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Ам бев С'р'ишче и си беше ОК, стандард. Фини човечиња, екстремннус-металус-филмои енд стаф:)

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
bev na rodenden i si pominav naj naj najubavo...odamna nekoj rodenden ne bil taka dobar!ali krajot na vecerta bese najubav:back:.....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вчера бев во Аква, јадев еден ужасен и одвратен сладолед...уффф бљак. Ама затоа после бев во Мекдоналдс и мммм се прејадов.:)

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Вчера си поминав екстра,бевме на кеј еден куп деца и едвај чекам вечерва да излезам и да си поминам уште по екстра...

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Бев у Колосеум, онака опуштено топ си поминав

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
сеамо сто се вратив,беше тоб ама се опианивме малкууууу и се идпокаравме со некои другарки ама нема да заборавам кооолку се заебававме,уште ме дрзи и пијанството ама и поисе лутината,у секок сличај сватив кои се добри другарки а кои не........

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Со кого си се испокарала ма Анџи???

Иначе јас бев на кеј на кафе,па во Хавана,па тргнав накај Кјуб али не пуштаа без лична карта,па се шлаев низ парк,па низ дебар маало со најдобрите другари и на крај домче.Се на се супер вечер и прекрасна завршница на лето '07.

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Со кого си се испокарала ма Анџи???

Иначе јас бев на кеј на кафе,па во Хавана,па тргнав накај Кјуб али не пуштаа без лична карта,па се шлаев низ парк,па низ дебар маало со најдобрите другари и на крај домче.Се на се супер вечер и прекрасна завршница на лето '07.
абе глупости со Ања,нема врска.П.С.мило ми е што убаво си помина....:helou:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Вчера во Колосеум на хип-хоп, па во Кабрио на Боки 13 Шоу. :pos: Ако, ако, се треба да се види. :kesa:
Убаво си поминав, на крај јадев некоја лесковачка што ми ја уби утробата... :pos: Ама супер вечер.
Патем ги видов и Френки и Немирна...:helou:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Ија 13 саати сум спиел, а планирав само 2-3 саати да одморам.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Вчера пфф какви фурања-нешо оригано, чај од нане ваму таму, камилица, и други работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom