Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Во Ало ало па во парк...мммм добро беше

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
So pienjeto v raka, vo dvor na gradinka... So veselo drustvence... muzice... Meraci :) Me fati samo malku pienjeto, a sakav mnogu, ama nema :( Se obesiv na vratilo i visev kako spajdermen, pa rekov daj da ja iskoristam prilikava da vidam kakov e toj spajdermenski baknez pa viknav edno drugarce da me gusne... me gusna ama samo onaka na kratko vo usta (pa drugarce mi e), jes da ne bese toa toa- ama... nemase nikoj drug... I posle taka potfatena od alkoholot so tocak nakaj doma :kesa: Doma do 6.30. na MSN...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.713
Поени од реакции
13.404
Земав тоа ролерите (по подолго време невозење) и фатив ролање од ГТЦ до Влае и назат. Супер се изнавозев сега почнуваат последиците - ме болат нозете ама до утре ке помине.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Првин во парк па во Колосеум :je: искрено вчера одлепија дечките...одлична журка сакам пак

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
prvo na kej na kafe,pa u vegera na jadenje i na kraj u maalo so mn odlepeni facki,si sedevme,svirea na gitarce,pievme....mn dobro si pominav :je:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Bozee... mi trgna mene so pienjevo sekoja vecer :kesa:
Prvo kako demek na kafe samo vo naseto ni "energy", ali ni dojde ekipata i od nesscafe se preflivme na konjak :pos: Ni ja pogododija muzikata, pa za nekoi stanaa konjaci ne konjak :) Posle normalno jas gi molev da igrame biljard ali nikoj ne se osmeluva so mene da igra :pehar:... Posle kaj gradinkata, povtorno vino ovojpat crveno, povtorno izigruvanje spajdermen na vratilo, malku priznanija, iskrenosti... In vino veritas be :) I na kraj od takvite muabeti malce stanav down, ama doma si napisav edna pesna i se pomina :)

P.S. Ljubileen post :vozbud:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Вчера гледав огномееееееееееееееет!:jej1:
Супер беше,смешки...:pos:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Многу лошо се нафурав вчера.

Бев до тобако со другариве да зееме кафе од автомат, ама јас сакав топло чоколадо.

Коа гледам нема топло чоколадо :costumed2:kickbox::devil2::violent1::zid::star:лелеееееее како ми пукна филмов. Морав да зеам капучино смрдливо много лоша журка брчкоо.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Вчера на msn со Butterfly се згазивме од смеење.

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Вчера у Хром у паркот со другари...

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Вчера мислев дека ќе ми биде досадно, но напротив баш убаво си поминав, фала за убавото друштво кики:helou::helou:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
На кафе во Ла Кафе на плоштад, па на друго кафе во Ања, па на кеј малце на клупа, па прошетка низ градов дур е празен, и дома...
Најбољи си поминав. :pipi:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Standard vo baby blue... na nasata masa se ispija 14 tekili i neznam kolku piva... OMG :vozbud: Posle toa v kola kaj edno drugarce, imase makedonsko zname vo kolata pa mi se ispolni zelbata da veam zname dodeka nekoj vozi :) I posto vo diskoto bese tapa, pak nazad v kola, po piva na benzinska, patem i pizza zedovme i nakaj v park. Tamu pred kola, slusavme muzika igravme, zafrkavavme.... extra vecer :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Едно 20 минути се на се бев на Рап журка:pos2:, јоу јоу мај нигас:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom