- Член од
- 29 мај 2010
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 1
епа баш заради тоа што и ние не се караме често,после некоја така ретка ама добра караница може да се случи нешто кое досега се нема случено до 100-ка хахахах
Да се палеше партнерот мој на дерење уффф не би можела ни да замислам до сега каков секс ќе сме имале, зашто ја у принцип редовно се дерам :pos2:Па она се пали коа и се дерам после она мене ќе ме попали и по тој принцип
Постарите? Генерално земено се ретардирани ботови кои после 10,15,20,30+ години заеднички живот сеуште не научиле да комуницираат како што треба...Многу чудно... И мене ова ми се има случено два пати и два пати сексот после поголема кавга бил за паметење.
Не знам зошто е така? Дали зашто жената после кавга исто така има чувство на доминација, т.е. си мисли „Ма *** ме колку сакаш, знам дека можам да те изнервирам по потреба!“ или пак е уплашена и мисли „Леле, *** ме те молам, само не оставај ме!“... Веројатно е до типот на жената. Или е пак нешто сосема трето...
Како и да е, јас сум против потребата да се има кавга за да се има добар секс. Не за друго, туку зашто добриот секс се ограничува само на посебни прилики, т.е. кога има голема кавга. Според мене, секој секс треба и може да биде добар, а ако приликата е посебна, апсолутно не сакам кавгата да ја правам посебна прилика, туку нешто што е убаво сакам да е посебно; кавги ќе има нон-стоп и се нужни, ама не треба да ги глорифицираме.
Во секој случај, важи правилото дека постарите луѓе треба да имаат доста време поминато заедно и доста кавги преживеано за да останат заедно, а многу полесно се преживуваат кавгите ако помирувачот на кавги (пенисот) е функционален и активен. И нормално, мора да постои желба да се прекине кавгата, т.е. мировните сили (сперматозоидите) да влезат во закавганата територија (вагината) и допрат до претставникот на истата (јајце-клетката), за мировните преговори да вродат со плод (бебе).
...
Се извинувам за последниот вонтематски литературен излив, но едноставно се случи... :smir: