Bratot
Стоик и Машкртник!
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 17.089
- Поени од реакции
- 4.499
Има две опции.. да создаде тотална одбивност или пак да донесе сексуален набој.Како ви влијае меѓусебната расправија со партнерот или чувствувањето вина во сексуалниот живот?
Дали важи правилото,после караница следи квалитетен секс или вие се исклучувате од ова?
После караница следува интензивен животински секс, желба за доминација :smir:
Тогаш грубо насликано, ми доаѓа да ја фрлам на коленици и диптроат додека не и потечат солзи (радосници) и буквално да се изебеме ко скренати животињи.
Кога претставува стимуланс,а кога одбивност?Или можеби вие воопшто не реагирате на дразби
Кога ми тера инат и ми става капаче на секој збор, посебно во ситуација кога љубомората е влогот.
Одбивност претставува во оној момент кога бара беспредметна и беспричинска кавга, досадно префрлување и цмиздрење.
Ја па сум си помисли.... ако продолжиш да кењкаш и провоцираш ќе те масакрирам после... или .. да знаеш само како ќе ти го наполнам устичето шо многу ти збори.. лол..или .. лееј како ме напнуе има да ја изебам у гз после :tv:Многупати во текот на караницата сум помислила:" Не се секирај, после ова следува јак секс" Барем нешто позитивно имало и во лошото. :smir:
И така,иначе фин дечко сум по природа.