Кавгата, стимуланс за секс

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Избегавам девојки кои се кавгаџики, бидејќи, според лично искуство, таквите ич не ги бидува за таквата работа. Вообичаено проблемите ги решавам културно и елегантно, така да многу ретко влегувам во караници, бидејќи таквиот начин на однесување не одговара на моето интелектуално ниво. Значи, доколку некоја девојка сака од ќеиф да има некаква кавга со мене, тогаш нејзиното место по кратко време го зазема некоја друга. Значи, кавгата мене не ми влијае на сексот, туку на тоа со која ќе имам секс.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Се караш најчесто кога ти се ебе а чувствуваш дека нема да ти даде, па ај да се смириме.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Стимуланс...сама помисла на секс или жена е доволен стимуланс. Не мора (па и не треба) да се караш за да караш.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Кавгата многу одбивно ми делува. Кавга после секс сметам дека не е добра работа. Нема потреба да си налуен, за да сакаш да имаш секс со партнерот/ката; многу често оние кои имаат добар секс после кавга всушност не се привлекуваат едни со други и/или си се здосадиле, па си прават вака да им е интересно.

Тоа е мое мислење, сепак. :smir:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Избегавам девојки кои се кавгаџики, бидејќи, според лично искуство, таквите ич не ги бидува за таквата работа. Вообичаено проблемите ги решавам културно и елегантно, така да многу ретко влегувам во караници, бидејќи таквиот начин на однесување не одговара на моето интелектуално ниво. Значи, доколку некоја девојка сака од ќеиф да има некаква кавга со мене, тогаш нејзиното место по кратко време го зазема некоја друга. Значи, кавгата мене не ми влијае на сексот, туку на тоа со која ќе имам секс.
Девојките кои вака лесно ги менуваш влегуваат ли во пмс?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Најбољи решение на сите фрки.
После сите караници цел ден, блуење у празно, кењање, серење, тупење мозок и слични ебаења, ноќта е правиот момент за да си испукаат и двајцата вишак енергија со еден агресивен секс. :toe:

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
99% случаите од мое лично искуство се: „после добра кавга, фамтастичен секс“.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Често иницира особено жесток и добар секс, меѓутоа штом навлезе во секојдневната практика многу брзо носи негативни ефекти во одредена релација и ни најдобриот секс повеќе нема да ги неутрализира. Кавги со усул :angry1:

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Не не не, не велиме за секојдневно карање! Тоа не значи и секојдневен супер дупење :pos2:
Dont even think about it!
Ако се карате секој ден значи нешто не е во ред со вашата врска, а сексот може само да ги одложи ,но не и реши проблемите или проблемот.
Затоа дупете се добро , ама и разговарајте се почесто и поотворено :back:

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
несакам да се карам, ама после една кавга има екста секс, незаборавен.
може треба често да се карам :)

Pece_Zenskio

џукела
Член од
17 мај 2010
Мислења
154
Поени од реакции
2
i to kako paga dobar seks poslem kavga, ima da grebi po zido so noktite :vozbud: :vozbud::vozbud:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ако лошо се искористи кавгата место стимуланс за секс, ќе биде стимуланс за бокс.
Незнам баш. За мене важи поговорката За добра свиња нема лоша помија:)
Така да дал ќе биде сексот после караница или пред не ми е баш битно.
qft ^

Член од
29 мај 2010
Мислења
6
Поени од реакции
1
мислам дека вистина е дека е поквалитетен сексот после караница,барем кај нас е така.после караница сме имале најдобар секс досега незнам зошто????битно беше најдобар

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Кај мене тотално обратно, после кавга нема никакви шанси да падне секс, а и да се случи нема да биде тоа тоа. Најверојатно затоа што ретко се случува кавга а доколку се случи значи мора да биде нешто сериозно, така да сексуалната потенција паѓа во минус и може да трае по дуже...:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom