И најгрдото за машките е супер...Дали?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
А зошто да се согласам со нешто помалку од она што јас го сакам.
Не зборувам јас за невозможни барања и чекање совршенство,секој си има свој критериум и зошто да отстапи од тоа....или ајде ќе бидеме со било кој само да не сме сами.
a kade go kazav jas toa?

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
a kade go kazav jas toa?
Па ова со кобилите и коњите така звучи....или јас сум грешка?
Секој си има престава за принц и принцеза и негово право е да си бара некои карактеристики во партнерот.Секогаш ќе има некои кои ќе бидат премногу пребирливи и тоа не е во ред ама уште помалку не е во ред да немаш никаков критериум и да бидеш со било кој

N

n/a

Гостин
Еј.... :)
озбилно не.
Мислам,колку што знам и можам да бидам похотен,
толку може да бидам и сурово `замрзнат` и незаинтересира.

Имам излезено од хотелска соба у која што цура ме чекала само по пешкир,
имам одбиено на уште мал милион вакви `провокации`.

Не може да е..м женска што не ми е предизвик,
и тоа ти е.
Џабе све.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.032
Многу грдо генерализирање се случува тука... Зборуваме за тие исти мажи за кои имаме чувства, на кои се предаваме и во кои уживаме. Зарем не е самонавредување ако навистина се има ваков став? Зарем не е паѓање во вода на сите постулати од многубројните теми за љубов и разноразни бета-состојби?
Без врска е муабетов. Освен... Ако не треба да се преформулира темата во: На вистински решена жена да го легне машкото, не можеш да и се спротиставиш!

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Многу грдо генерализирање се случува тука... Зборуваме за тие исти мажи за кои имаме чувства, на кои се предаваме и во кои уживаме. Зарем не е самонавредување ако навистина се има ваков став? Зарем не е паѓање во вода на сите постулати од многубројните теми за љубов и разноразни бета-состојби?
Без врска е муабетов. Освен... Ако не треба да се преформулира темата во: На вистински решена жена да го легне машкото, не можеш да и се спротиставиш!
ne biva ni taka,na se moze da se sprotistavis i da odbies.duri na vistinski zgodna i vistinski resena zena(ama i na seto toa moze i da podlegnes...se biva.:):):)

DARK3R

Македонец
Член од
14 јули 2007
Мислења
99
Поени од реакции
0
Зависи од ситуацијата :je:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
еве типичен пример за тоа што девојките зборуваат цело време

-не мислиме сите така :XD:
Си имал one night stand? Си бил пијан да неможеш името да си го кажеш?
Со малце години искуство, не си мислам доволно компетентен.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Си имал one night stand? Си бил пијан да неможеш името да си го кажеш?
Со малце години искуство, не си мислам доволно компетентен.
брат станува збор кога си свесен...кога си под дејство на алкохол и девојките можат да имат секс со најдгрдото суштество у планетата и по широко....послужи се со клипчето што го стави еден..funny but truth

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Најгрдото...па не е се црно бело, а и оваа изјава е (скоро) целосна спротивност на реалноста. Скоро-затоа што ваљда има и кај машкиот пол исклучоци кои се водат според ова :wink: Ваљда.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
87
Поени од реакции
4
Тешко НЕ!..

Ако типката не ми праи мерак и не ме привлекува далеку е од супер..ништо не праиме:pipi:

Lev testis

Антички македонец
Член од
17 август 2009
Мислења
114
Поени од реакции
9
Ако има над 80 кила, да не личи на Шрек, и да не е постара од 55години (грубо земено), и тешки телесни деформации- е во тие случаи НЕ. А се друго :sekss:

Член од
18 мај 2010
Мислења
149
Поени од реакции
54
Јас не би со секоја, али ако ептен ме замоли(очања) би се жртвувал :pijan:

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
Не сум го израснал во саксија мојов па на секоја да го давам...

Само за очајни луѓе може "било што".

Kajgana Shop

На врв Bottom