Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Де Роси не е мал во нозете..Де Роси е еден од најзаслужните зошто Италија е Светски Првак..
На кој ќе им објаснуваш , некој едноставно неќат да се соочат со вистината , затоа што боли .

M

Mario Gómez

Гостин
Де Роси е најглупавиот фудбалер после Гатузо во Италијанската репрезентација. Го ставам пред Гатузо бидејки има малку повеке познавање од фудбалската техника.. а многу лесно наседнува на провокации.. да ми речеше Тоти најдобар ке те сфатев.. да ми речеше Дел Пиеро пак некако ке те разберев.. да ми речеше Буфон ке се согласев.. ама Де Роси.. дрво невидено.. само за фаул да направи и некој црвен картон безвезен..
Незнам ни мене не ми се допаѓа...Ептен глупо игра.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
На кој ќе им објаснуваш , некој едноставно неќат да се соочат со вистината , затоа што боли .
Абе мали што не боли бре нас? Ако е залужен, ок, крај, нема мене што да ме боли вистината, дај ми причина зошто би ме болел ку*от мене ако Де Роси бил заслужен за светската титула на Италија.

И ондак кога веќе прајме муабет, не бидете смешни. Кај го видовте Де Роси да игра освен во утакмицата против САД кога направи црвен картон

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Абе мали што не боли бре нас? Ако е залужен, ок, крај, нема мене што да ме боли вистината, дај ми причина зошто би ме болел ку*от мене ако Де Роси бил заслужен за светската титула на Италија.

И ондак кога веќе прајме муабет, не бидете смешни. Кај го видовте Де Роси да игра освен во утакмицата против САД кога направи црвен картон
Во финалето можда :wink:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Во финалето можда :wink:
Starting 11

Italy: (Captain Fabio Cannavaro)
1 Gianluigi Buffon; 3 Fabio Grosso, 5 Fabio Cannavaro, 19 Gianluca Zambrotta, 23 Marco Materazzi; 8 Gennaro Gattuso, 10 Francesco Totti, 16 Mauro Camoranesi, 20 Simone Perrotta, 21 Andrea Pirlo; 9 Luca Toni.

France: (Captain Zinedine Zidane/Fabien Barthez)
16 Fabien Barthez; 3 Eric Abidal, 5 William Gallas, 19 Willy Sagnol, 15 Lilian Thuram; 4 Patrick Vieira, 6 Claude Makelele, 7 Florent Malouda, 10 Zinedine Zidane, 22 Franck Ribery; 12 Thierry Henry.

Могуче да влегол отпосле, не памтам :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Starting 11

Italy: (Captain Fabio Cannavaro)
1 Gianluigi Buffon; 3 Fabio Grosso, 5 Fabio Cannavaro, 19 Gianluca Zambrotta, 23 Marco Materazzi; 8 Gennaro Gattuso, 10 Francesco Totti, 16 Mauro Camoranesi, 20 Simone Perrotta, 21 Andrea Pirlo; 9 Luca Toni.

France: (Captain Zinedine Zidane/Fabien Barthez)
16 Fabien Barthez; 3 Eric Abidal, 5 William Gallas, 19 Willy Sagnol, 15 Lilian Thuram; 4 Patrick Vieira, 6 Claude Makelele, 7 Florent Malouda, 10 Zinedine Zidane, 22 Franck Ribery; 12 Thierry Henry.

Могуче да влегол отпосле, не памтам :)
De Rossi go dade tretiot penal vo serijata penali.
Sto se odnesuva do mene Italija nemase poedinci koi se istaknaa, tuku odigraa kako ekipa.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.546
Поени од реакции
5.535
Де Роси е најглупавиот фудбалер после Гатузо во Италијанската репрезентација.
Гатузо ти е фудбалер со срце, сеа ти што незнаеш да цениш тоа е друго и да многу е пофер за разлика од жирафата Матераци. :wink:

A за Де Роси не се мешам, човекот си има квалитети секој го знае тоа и е може еден од најдобрите играчи во репрезентацијата на Италија.

А

Адриано

Гостин
кучињата нека си лаат караванот си врви.
ви ја напуштам темата на миланезите јувенташите тешете се дека еден ден ќе не стасате.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410

"големи" што има да ти дадам причина тебе ?? ако си го гледал светското ќе си видел :helou:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
"големи" што има да ти дадам причина тебе ?? ако си го гледал светското ќе си видел :helou:
па видов .... прв натпревар црвен , и после не заигра ..... , да кажеше пирло , канаваро , матераци , буфон ама де роси најзаслужен ... неееееее , ваљда до дресот , такви безрбетници ко мексес , де роси и тоти само во рома може да играат.

M

Mario Gómez

Гостин
па видов .... прв натпревар црвен , и после не заигра ..... , да кажеше пирло , канаваро , матераци , буфон ама де роси најзаслужен ... неееееее , ваљда до дресот , такви безрбетници ко мексес , де роси и тоти само во рома може да играат.
Во Рома играат најпис играчи кои не заслужуваат да играат фудбал.Тие се Де Роси,Мексес.Тие знаат само црвен картон да направат и да ти ја загубат играта,а Гатузо е захфалан играч кој вреди да се има.Тој е пожртвуван и далеку покорисен од Де Роси.Он е глауч.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Значи земал црвен и една не играл , тапа е ?? Значи Зидан е катастрофа ?? Гледам се интераши се бунат и уште сте под импресии на неговиот вчерашен гол :tv:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Значи земал црвен и една не играл , тапа е ?? Значи Зидан е катастрофа ?? Гледам се интераши се бунат и уште сте под импресии на неговиот вчерашен гол :tv:

не реков дека е тапа бе џони , мислев на неговата улога на светското зошто беше прозван како најзаслужен за титулата. не ги оспорив неговите квалитети туку курвинскиот карактер

G

Gray Foxx

Гостин
А само јас ли знам дека Де Роси беше казнет со 4 меча неиграње на светското?

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Тие се невини у сите случаји...
само две екипи местат...:tapp:

П.C Липи е глуп и Гатузо е глуп и светските шампиони се глупи хахахах ццццц што не ќе се прочита

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom