Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Де Роси не е мал во нозете..Де Роси е еден од најзаслужните зошто Италија е Светски Првак..

На кој ќе им објаснуваш , некој едноставно неќат да се соочат со вистината , затоа што боли .

Де Роси е најглупавиот фудбалер после Гатузо во Италијанската репрезентација. Го ставам пред Гатузо бидејки има малку повеке познавање од фудбалската техника.. а многу лесно наседнува на провокации.. да ми речеше Тоти најдобар ке те сфатев.. да ми речеше Дел Пиеро пак некако ке те разберев.. да ми речеше Буфон ке се согласев.. ама Де Роси.. дрво невидено.. само за фаул да направи и некој црвен картон безвезен..

Незнам ни мене не ми се допаѓа...Ептен глупо игра.

На кој ќе им објаснуваш , некој едноставно неќат да се соочат со вистината , затоа што боли .

Абе мали што не боли бре нас? Ако е залужен, ок, крај, нема мене што да ме боли вистината, дај ми причина зошто би ме болел ку*от мене ако Де Роси бил заслужен за светската титула на Италија.

И ондак кога веќе прајме муабет, не бидете смешни. Кај го видовте Де Роси да игра освен во утакмицата против САД кога направи црвен картон

Абе мали што не боли бре нас? Ако е залужен, ок, крај, нема мене што да ме боли вистината, дај ми причина зошто би ме болел ку*от мене ако Де Роси бил заслужен за светската титула на Италија.

И ондак кога веќе прајме муабет, не бидете смешни. Кај го видовте Де Роси да игра освен во утакмицата против САД кога направи црвен картон

Во финалето можда :wink:

Во финалето можда :wink:

Starting 11

Italy: (Captain Fabio Cannavaro)
1 Gianluigi Buffon; 3 Fabio Grosso, 5 Fabio Cannavaro, 19 Gianluca Zambrotta, 23 Marco Materazzi; 8 Gennaro Gattuso, 10 Francesco Totti, 16 Mauro Camoranesi, 20 Simone Perrotta, 21 Andrea Pirlo; 9 Luca Toni.

France: (Captain Zinedine Zidane/Fabien Barthez)
16 Fabien Barthez; 3 Eric Abidal, 5 William Gallas, 19 Willy Sagnol, 15 Lilian Thuram; 4 Patrick Vieira, 6 Claude Makelele, 7 Florent Malouda, 10 Zinedine Zidane, 22 Franck Ribery; 12 Thierry Henry.

Могуче да влегол отпосле, не памтам :)

Starting 11

Italy: (Captain Fabio Cannavaro)
1 Gianluigi Buffon; 3 Fabio Grosso, 5 Fabio Cannavaro, 19 Gianluca Zambrotta, 23 Marco Materazzi; 8 Gennaro Gattuso, 10 Francesco Totti, 16 Mauro Camoranesi, 20 Simone Perrotta, 21 Andrea Pirlo; 9 Luca Toni.

France: (Captain Zinedine Zidane/Fabien Barthez)
16 Fabien Barthez; 3 Eric Abidal, 5 William Gallas, 19 Willy Sagnol, 15 Lilian Thuram; 4 Patrick Vieira, 6 Claude Makelele, 7 Florent Malouda, 10 Zinedine Zidane, 22 Franck Ribery; 12 Thierry Henry.

Могуче да влегол отпосле, не памтам :)
De Rossi go dade tretiot penal vo serijata penali.
Sto se odnesuva do mene Italija nemase poedinci koi se istaknaa, tuku odigraa kako ekipa.

Де Роси е најглупавиот фудбалер после Гатузо во Италијанската репрезентација.
Гатузо ти е фудбалер со срце, сеа ти што незнаеш да цениш тоа е друго и да многу е пофер за разлика од жирафата Матераци. :wink:

A за Де Роси не се мешам, човекот си има квалитети секој го знае тоа и е може еден од најдобрите играчи во репрезентацијата на Италија.

кучињата нека си лаат караванот си врви.
ви ја напуштам темата на миланезите јувенташите тешете се дека еден ден ќе не стасате.

"големи" што има да ти дадам причина тебе ?? ако си го гледал светското ќе си видел :helou:

"големи" што има да ти дадам причина тебе ?? ако си го гледал светското ќе си видел :helou:

па видов .... прв натпревар црвен , и после не заигра ..... , да кажеше пирло , канаваро , матераци , буфон ама де роси најзаслужен ... неееееее , ваљда до дресот , такви безрбетници ко мексес , де роси и тоти само во рома може да играат.

па видов .... прв натпревар црвен , и после не заигра ..... , да кажеше пирло , канаваро , матераци , буфон ама де роси најзаслужен ... неееееее , ваљда до дресот , такви безрбетници ко мексес , де роси и тоти само во рома може да играат.

Во Рома играат најпис играчи кои не заслужуваат да играат фудбал.Тие се Де Роси,Мексес.Тие знаат само црвен картон да направат и да ти ја загубат играта,а Гатузо е захфалан играч кој вреди да се има.Тој е пожртвуван и далеку покорисен од Де Роси.Он е глауч.

Значи земал црвен и една не играл , тапа е ?? Значи Зидан е катастрофа ?? Гледам се интераши се бунат и уште сте под импресии на неговиот вчерашен гол :tv:

Значи земал црвен и една не играл , тапа е ?? Значи Зидан е катастрофа ?? Гледам се интераши се бунат и уште сте под импресии на неговиот вчерашен гол :tv:

не реков дека е тапа бе џони , мислев на неговата улога на светското зошто беше прозван како најзаслужен за титулата. не ги оспорив неговите квалитети туку курвинскиот карактер

А само јас ли знам дека Де Роси беше казнет со 4 меча неиграње на светското?

Тие се невини у сите случаји...
само две екипи местат...:tapp:

П.C Липи е глуп и Гатузо е глуп и светските шампиони се глупи хахахах ццццц што не ќе се прочита

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom