Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Љубомора .?

Сеа на Јуве им е криво зошто не се извадија како прошли пут :pipi:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Синдикат... јас ДОБРО забележав дека во 10 пати што го дадоа голот не дадоа од агол од кој се гледа СЕ! (значи од камера која се гледа се паралелно на голот...). АКо имете Бугарија посебни привилегии... незнам

Ова (не е снимката, туку камерата директно од игра) е единственииот агол кој го прикажаа на кој се гледаше колку толку дали е офсајд или не...

Затоа не мораш да лажеш дека дадоа добар агол...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Во лов на 3 то - место

Милан 3 утакмици помалце па сеа рачунајте

Atalanta-Milan
Reggina-Milan
Milan-Livorno

Играме со тимови кои се позади нас така да 3 + 3 + 3 = 5-то место 1 бод позади Фиорентина

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Синдикат... јас ДОБРО забележав дека во 10 пати што го дадоа голот не дадоа од агол од кој се гледа СЕ! (значи од камера која се гледа се паралелно на голот...). АКо имете Бугарија посебни привилегии... незнам

Ова (не е снимката, туку камерата директно од игра) е единственииот агол кој го прикажаа на кој се гледаше колку толку дали е офсајд или не...

Затоа не мораш да лажеш дека дадоа добар агол...

Јас ја гледав утакмицата на интернет на некој кинески стрим и 10 пати покажаја снимка ПАРАЛЕЛНА. Џилардино беше со телото понапред ама со крената нога да напрај чекор, а нигеро беше расчепатен и навален нанапред, со левата нога беше најназад од сите, НЕ во линија туку поназад.

Ти незнам шо се буниш ко немаш видено. Види прво после збеснувај. Ако беше офсајд ќе речев офсајд е куро ме боли гол си дадовме исто како шо Милан беше 10 пати оштетен ова сезона во калчото (има и специјална програма во Италија, на која пресметуват за колку се оштетени некој тимој од судиски грешки сезонава, каде Милан е прв, а втор е Јуве) податок само за да не досадваш не го измислив јас.

Ако нам уба снимка ќе ти дам линк и пред да видиш не скокај.

V

Viktoranius

Гостин
Во лов на 3 то - место

Atalanta-Milan
Reggina-Milan
Milan-Livorno

Играме со тимови кои се позади нас така да 3 + 3 + 3 = 5-то место 1 бод позади Фиорентина

А сега Рома 42 или 45 бода има ?

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Ајде... чекам паралелна СЛИКА ... тогаш ќе ме разубедиш...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Еве го голот на Џила ама од ниеден агол неможе да се види убаво ...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Еве го голот на Џила ама од ниеден агол неможе да се види убаво ...
Не може најдобро ама прилично е јасно од првиот кадар ако го паузираш точно во моментот на додавањето од Кака.

Енивеј, не е многу важно, не мора секогаш да значи дека е нешто досудено со намера да се оштети некоја екипа. Добра акција беше. Честитки за победата.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.016
Во лов на 3 то - место

Atalanta-Milan
Reggina-Milan
Milan-Livorno

Не ги потценувај многу овие тимови!!Посебно немој Аталанта, па ниту Реџина ниту пак Ливорно!!Прво скокни па викни ОП!!По неболно е тоа..А трето место??:nenene::nenene:Тоа е резервед!!4то треба да го прашате Удинезе или Фиорентина!!

И Катанија беше позади вас..па...си знајш што се случи!!!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.016
Роналдо да не се повредува толку често ќе биде најдобар играч во светот.. Но пола сезона е повреден и сега е веќе во поодминати фудбалски години.. Ми беше омилен играч кога играше за Интер, па и во Реал но кога замина во Милан го сменив мислењето за него.. Играч кој бил се во твојот тим, една од најголемите звезди на Интер беше и сега премина во најголемиот ривал..
Ако беше се тоа, зошто го продадоа???:)Ајде да заминеше директно ај..Ама прво во Реал го бараа!!После појде во Милан а колку што слушнав дека и Интер пратиле понуда, ама чим еднаш го избркаја нема што да се бара повеќе...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Фала ама не гледам да реков дека сме шампиони :bum:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Абе ко шо рекоф Милан шампиони во интертото. Ај ојте си сега кизнеј како се извадофте во 122 минута некој нерегуларен гол давате.. жими ма***ава ... Убо си кажа еден чоек фчера.. клај си некој денар на Милан нема да згрешиш, редовно Удинезе му ги пушта утакмиците ко че му треба.. А сега му треба. . да се поткача погоре.. да да да за Интертото LOL :pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom