Druze.
Kaj pisav za kriv ili ne kriv? Pisav SE ZEMA VO PREDVID LICNOSTA. Znaci kakov covek e. Ne e isto dedoto so lezi so ukrade kebapi i ne znam Stekli poso kaj niv koga ke se pravi PROCENKA NA LICNOSTA, ke imas dedo so ukral od glad i nemastija,i covek so za 40 god bil 3-4 kolku tamu pati u zatvor. I da treba eve ti da si porota ili da amnestiras, kogo ke amnestiras be druze?
Ne postuvam heroin i toocka. Ni sega ni pred 30 god, ni na vena, ni u nos. Najgolemo gjubre. Ako nekoj ne se ceni tolku sebesi i go vnese toa u sebe. Nema ja so da go postuvam. Eden od maalo lici na ziv mrtovec. Me ima napadnato heroindzija i imam traumi od niv ne znam kako poiskreno da kazam. Toa niv sto gi faka za doza, mene na 18 god mozese da me kosta zivot. Za eden hit negov.
Nema opravduvanje kaj mene. Koga ke go vrati nekoj vremeto nazad da ne se desese toa, moze ke gi zalam narkomanite.
Ama oni go teretat
jas zboram deka opsto i normalno e da se zdme vo predvid licnosta.
Ne e isto be da ti doe nekoja zena, zenana primer maz i so ja tepase go utepa. I da doe pedofil. Na zenata raka ke i dadam, drugiot ke go prekrsam. Mora da se naprai profil. Zatoa bar mene mi vikale deka nekoi raboti od mladosta ke se odrazat na starost.
Zaso baraat dokaz za neosuduvanost? Toa ne vi smeta?
zaso rabotodavecot da ne znae deka Macka12345 nemala nikogas problem so zakonot, ili da ne doznae ako ba vo zatvor za kradenje, perenje pari. Abe kamen vise ne doveruvam na nekoj bez da go isceslam, ne pa neso drugo vo drzavava.