Исчезнати лица

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.389
Поени од реакции
5.621
повели

Го иам читано законот сеа.
Нема да се праиме будалиПрегледај го приврзокот 448557

Прегледај го приврзокот 448558Поранешен живот. Значи не е само ПРОЦЕНКА, туку и ПОРАНЕШЕН ЖИВОТ.

немој да ме праите будала. Од 14 години сум по форуми, сум пишувала како мрдната, имам читано закони шо не ме ни занимале.
Од 14 години си по форуми и читаш закони само ако моментално имаш 14 и пол години.
Глупости пишуваш, и тоа се на тоа каков впечаток ти оставил некој на изглед .
Се надевам немаш врска со право или да учиш и да се бавиш со такво нешто.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.599
Поени од реакции
1.048
Тука не чиста работата нешто со станот ,како можи Зорица да никад не го познавала Палчо ,и зошто го префрлила на Александар кога тој бил наркоман и лесно можи да го продај ,или нешто со станот не е расчистено на вања ЛАзаров и се исплашила да не му го земат и го префрлила на Александар ама бог занј зашто сите се неакако притаени .

1744400376842.png

и на Палчо му одговара да е Алескандар невин .оти ако е виновен автоматски и Палчо паѓа.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.253
Поени од реакции
9.842
Абе доста лупате глупости бил наркоман ќе продал стан и? Ќе купи хероин за 150.000 еур :icon_lol: Комар е порокот, не дрога. А за тоа чинам никој не го праша дали го имал.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.424
Поени од реакции
10.315
Ama oni go teretat
jas zboram deka opsto i normalno e da se zdme vo predvid licnosta.
Ne e isto be da ti doe nekoja zena, zenana primer maz i so ja tepase go utepa. I da doe pedofil. Na zenata raka ke i dadam, drugiot ke go prekrsam. Mora da se naprai profil. Zatoa bar mene mi vikale deka nekoi raboti od mladosta ke se odrazat na starost.
Zaso baraat dokaz za neosuduvanost? Toa ne vi smeta?
zaso rabotodavecot da ne znae deka Macka12345 nemala nikogas problem so zakonot, ili da ne doznae ako ba vo zatvor za kradenje, perenje pari. Abe kamen vise ne doveruvam na nekoj bez da go isceslam, ne pa neso drugo vo drzavava.
Ненормалниве без доказ на обвинителна клупа го ставија заедно со убијците на ќерка му.....сега се фаќаат како давеник за сламка, што оценки имал у основно. Не само што го обвинија туку и Оливер Спасовски го прогласи виновен на прес конференција. Не може така играчки да се играат со човечки судбини.

Член од
14 август 2018
Мислења
5.035
Поени од реакции
11.593
Ненормалниве без доказ на обвинителна клупа го ставија заедно со убијците на ќерка му.....сега се фаќаат како давеник за сламка, што оценки имал у основно. Не само што го обвинија туку и Оливер Спасовски го прогласи виновен на прес конференција. Не може така играчки да се играат со човечки судбини.
Ненормалниве... мислиш истите оние што "кабелот" го прогласија за крив?!
Што го пуштија Кичеец?
Што го ослободија газдата на Дурмо?
Што го ослободија шпонот со две години за газење дете на пешачки?!
итн
итн
итн
До бескрај вакви случаи сме имале, еве сега имаме, и ќе имаме...
Трулеж до коска!
Ова нема лек!

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.251
Поени од реакции
3.083
Druze.
Kaj pisav za kriv ili ne kriv? Pisav SE ZEMA VO PREDVID LICNOSTA. Znaci kakov covek e. Ne e isto dedoto so lezi so ukrade kebapi i ne znam Stekli poso kaj niv koga ke se pravi PROCENKA NA LICNOSTA, ke imas dedo so ukral od glad i nemastija,i covek so za 40 god bil 3-4 kolku tamu pati u zatvor. I da treba eve ti da si porota ili da amnestiras, kogo ke amnestiras be druze?

Ne postuvam heroin i toocka. Ni sega ni pred 30 god, ni na vena, ni u nos. Najgolemo gjubre. Ako nekoj ne se ceni tolku sebesi i go vnese toa u sebe. Nema ja so da go postuvam. Eden od maalo lici na ziv mrtovec. Me ima napadnato heroindzija i imam traumi od niv ne znam kako poiskreno da kazam. Toa niv sto gi faka za doza, mene na 18 god mozese da me kosta zivot. Za eden hit negov.
Nema opravduvanje kaj mene. Koga ke go vrati nekoj vremeto nazad da ne se desese toa, moze ke gi zalam narkomanite.

Ama oni go teretat
jas zboram deka opsto i normalno e da se zdme vo predvid licnosta.
Ne e isto be da ti doe nekoja zena, zenana primer maz i so ja tepase go utepa. I da doe pedofil. Na zenata raka ke i dadam, drugiot ke go prekrsam. Mora da se naprai profil. Zatoa bar mene mi vikale deka nekoi raboti od mladosta ke se odrazat na starost.
Zaso baraat dokaz za neosuduvanost? Toa ne vi smeta?
zaso rabotodavecot da ne znae deka Macka12345 nemala nikogas problem so zakonot, ili da ne doznae ako ba vo zatvor za kradenje, perenje pari. Abe kamen vise ne doveruvam na nekoj bez da go isceslam, ne pa neso drugo vo drzavava.
Толку следиш, кебапите не ги украл дедо од глад, туку редовен криминалец што му се собрале милион дела и мислам и со оружје влегол.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.878
Поени од реакции
12.124
Уште сум на мислење дека за да го осудат Палчо мора да го осудат и Александар. Неможе Палчо да добие пресуда за убиство/киднапирање од користољубие а таткото да го пуштат слободен кога се врзани двајцата во обвинението за тоа дејство.

Ајде Гоце кај Васецот на исповед, и тоа го дочека државичево.
Ајде може ке каже зашто го снимал и пеел во полоција каква реакција имал додека ја барале Вања

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.640
Поени од реакции
27.593
повели

Го иам читано законот сеа.
Нема да се праиме будалиПрегледај го приврзокот 448557

Прегледај го приврзокот 448558Поранешен живот. Значи не е само ПРОЦЕНКА, туку и ПОРАНЕШЕН ЖИВОТ.

немој да ме праите будала. Од 14 години сум по форуми, сум пишувала како мрдната, имам читано закони шо не ме ни занимале.
И?

Му го докажуваа делото или му ја одмеруваа казната ?

Член од
22 јуни 2019
Мислења
276
Поени од реакции
956
Луге зошто го обвинувате Адвокатот.Човекот само си ја работи професијата и ништо друго.Ако не е тој ке му се додели адвокат по службена должност.Плус адвокатов убаво кажува во целата емисија.Еден доказ да има дека Палчо е виновен јас ке се повлечам.Неможе некој да биде осуден без докази само со исказ од сведок.Тоа што полицијата незнае да ја води истрагата е друга приказна.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.878
Поени од реакции
12.124
Луге зошто го обвинувате Адвокатот.Човекот само си ја работи професијата и ништо друго.Ако не е тој ке му се додели адвокат по службена должност.Плус адвокатов убаво кажува во целата емисија.Еден доказ да има дека Палчо е виновен јас ке се повлечам.Неможе некој да биде осуден без докази само со исказ од сведок.Тоа што полицијата незнае да ја води истрагата е друга приказна.
Подсетиме зашто првиот адвокат се одкажа?

Член од
22 јуни 2019
Мислења
276
Поени од реакции
956
Досега од тоа што го видовме а веке е завршена постапката со собирање на докази, незнам зошто уште го држат Александар на обвинителна клупа само со еден исказ од обвинетите дека наводно Палчо се слушнал со Александар.Затоа и ни е судството 2% а може и да е паднато и под 1% по неодамнешните случувања.
Автоматски споено мислење:

Подсетиме зашто првиот адвокат се одкажа?
Ајде ти кажи ми еден исказ од овие што подлежи со материјален доказ?Немој да помислиш дека го бранам Палчо

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.878
Поени од реакции
12.124
Досега од тоа што го видовме а веке е завршена постапката со собирање на докази, незнам зошто уште го држат Александар на обвинителна клупа само со еден исказ од обвинетите дека наводно Палчо се слушнал со Александар.Затоа и ни е судството 2% а може и да е паднато и под 1% по неодамнешните случувања.
Автоматски споено мислење:

Ајде ти кажи ми еден исказ од овие што подлежи со материјален доказ?Немој да помислиш дека го бранам Палчо
Сепак чекам да ми кажеш зашто првиот адвокат се откажа од палчо, без наведување и водење на муабетот во друга насока и на прашање со прашање

Член од
22 јуни 2019
Мислења
276
Поени од реакции
956
Сепак чекам да ми кажеш зашто првиот адвокат се откажа од палчо, без наведување и водење на муабетот во друга насока и на прашање со прашање
Незнам можеби не го издржал притисокот од јавноста или имал некакви закани по животот можеби и други притисоци.Еве и самиот гледаш дека го осудуваат Адвокатов што си ја врши работата професионално

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.878
Поени од реакции
12.124
Незнам можеби не го издржал притисокот од јавноста или имал некакви закани по животот можеби и други притисоци.Еве и самиот гледаш дека го осудуваат Адвокатов што си ја врши работата професионално
Каков притисок буквално никаде го немаше ниту некој го напаѓаше
А што мислиш со изјавата полошо е да браниш педофил одколку убец на дете дека треба да се воспева од јавноста?

Kajgana Shop

На врв Bottom