Исчезнати лица

Член од
23 август 2010
Мислења
39.373
Поени од реакции
113.758
Внимавај брат, можено е Војаџер да дојде и да ти каже: А сеа што праиме, пак е Палчо крив?

Секако алудирајќи на тоа дека немало докази за него. :D Еве за таквите како него денес и обвинителките излегоа ПРВ ПАТ во јавноста со изјава дека има материјални докази. Ај ваљда сеа ќе сфатат дека он ја има убиено.

Член од
9 април 2011
Мислења
812
Поени од реакции
1.050
Не сум експерт за областа, ама никако не ми е логично 2ца обвинети за вакви сериозни дела да ги возиш сами во транспортно комбе заедно.
Овие можат да си се договараат при секое возење, да си кројат заедничка одбрана.
Друже, Македонија е ова, едно комбе сите ги превезува, мислиш 4 комбиња ќе пуштат. Неспособна полиција имаме, цел систем е трул

Член од
15 јануари 2020
Мислења
614
Поени од реакции
2.015
Внимавај брат, можено е Војаџер да дојде и да ти каже: А сеа што праиме, пак е Палчо крив?

Секако алудирајќи на тоа дека немало докази за него. :D Еве за таквите како него денес и обвинителките излегоа ПРВ ПАТ во јавноста со изјава дека има материјални докази. Ај ваљда сеа ќе сфатат дека он ја има убиено.
Го местат бе, местат и докази. Се договориле пола држава да му сместат на Палчо двојно убиство оти иначе ќе ги решеше 2те власти.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.063
Сега ко ќе пропее Палчо…леле леле пискотници по скопскиот а богами и белградскиот асфалт.
banksterite se vo panika, mozebi zatoa e sve ova so ovie novive raketi u Ukraina, sto poskoro da se raznese svetot za da Palcho ne gi razotkrie.
Majkata bolna da mu ja iznaebam a i na ovie glupacive sto gi vozat vo isto vozilo, pa ako toa mora da e slucaj stavi i pridruzba vnatre, neli taka treba ustvari da e protokolot, normalni li se ?!

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.318
Поени од реакции
6.291

Мене ми е повеќе зошто обвинителството се откажа од носење на сведокот со покачениот притисок. Не е ваљда ова “мој термин” па ако не дојдеш кој те ебе. Затоа мислам дека Палчо ќе пропее кога ќе му дојде редот, а со ова денес веќе се поизвесно дека ќе се деси тоа. Дали и кој ќе повлече со него останува да видиме. Ама обвинителството мора да си ги донесе сите инволвирани во случајот и да ги испраша детално.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.591
Поени од реакции
22.563
Друже, Македонија е ова, едно комбе сите ги превезува, мислиш 4 комбиња ќе пуштат. Неспособна полиција имаме, цел систем е трул
И да се во едно комбе, како можат да ги остават сами, без неколку полицајци со нив.
За вакво сериозно дело (двојно убиство) да дозволат двајца обвинети да си разменуваат ливчиња, некој мора да понесе одговорност.

Член од
9 април 2011
Мислења
812
Поени од реакции
1.050
И да се во едно комбе, како можат да ги остават сами, без неколку полицајци со нив.
За вакво сериозно дело (двојно убиство) да дозволат двајца обвинети да си разменуваат ливчиња, некој мора да понесе одговорност.
Епа тоа е кога системот ќе потфрли, кога нема или не се следат процедури, правила. Тотален аматеризам

Член од
23 август 2010
Мислења
39.373
Поени од реакции
113.758
Ама и вие земате здраво за готово и носите заклучоци на непотврден муабет, тој можеби мисли дека сами биле во комбето алудирајќи дека други осудени немало со нив во тој момент. Не ми се верува да немало полиција и да ги оставиле така сами да седат, а во случај тоа да се десило е сериозен пропуст и срам.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.544
Поени од реакции
66.132
Ама и вие земате здраво за готово и носите заклучоци на непотврден муабет, тој можеби мисли дека сами биле во комбето алудирајќи дека други осудени немало со нив во тој момент. Не ми се верува да немало полиција и да ги оставиле така сами да седат, а во случај тоа да се десило е сериозен пропуст и срам.
А бе слушај го што збори. Имал време да му даде ливче и да му даде инструкции што да направи со истото. Аметеризам у пм. А па овој со исперениов мозок што цел живот ке заглави во затвор, го послушал. Просто не ми е верно дека до толку му испрале мозок.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.765
Поени од реакции
12.228
Не ја критикувајте полицијата, ќе ве прогласат за комуњари.

За темата, има многу очигледно лажни и контрадикторни изјави, не знам како им го дозволуваат тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.373
Поени од реакции
113.758
А бе слушај го што збори. Имал време да му даде ливче и да му даде инструкции што да направи со истото. Аметеризам у пм. А па овој со исперениов мозок што цел живот ке заглави во затвор, го послушал. Просто не ми е верно дека до толку му испрале мозок.
Ау сега ја читам комплетната изјава... ЧАО. Чим имал време ливче да му даде и да му објасни што како имаме сериозен пропуст, без разлика дали имало полиција до нив или не. Брука!

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.016
Поени од реакции
7.664

Abe nauchi da chitash pa citiraj me!
Jas rekov deka treba da se dokazhi deloto a ne deka ovaj ili onaj e kriv ili nevin!
I ako denes iznesle materijalni dokazi toa nishto ne menuva vo vrska so moite predhodni postovi.
A i ova so Keshishev e prava ludost.
Dvajca obvineti da vozish zaedno i nalet se bez strazharska pridruzhba.

E tokmu vakvitw cirkuzi me teraat da go pishuvam toa shto go pishuvav predhodno.

Kajgana Shop

На врв Bottom