McLovin
Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 3.412
- Поени од реакции
- 13.436
значи пак алудираш на тоа дека Палчо не е виновен?а не тука главните кривци пак слободни, секогаш било така!
значи пак алудираш на тоа дека Палчо не е виновен?а не тука главните кривци пак слободни, секогаш било така!
Не е тоа стил на пишување туку неписменост. Не постои во македонскиот литературен јазик и граматика „стил на пишување“ во кој секоја реченица се почнува со три точки. И со мала буква....има двајца лекари на форум што пишуваат така со точки па и дополнително со запирки, дополнително еден интелектуалец исто како мене ги почнува речениците со три точки, независно сме се стрефнале во стилот на пишување, не приметив дека си се изјаснил дека тоа не ти се допаѓа, селективно имаш допадливост!
Тоа што Лога беше у Турција е да се направи муабет за тоа кои од лицата кои се наоѓаат кај нас а чија што екстрадиција ја бара Ердо ке ги испорачаме... има повеке такви кај нас....јас ги пролистав турските новини има само општа информација за апсење, ништо опширно ни каде ни како, штом нашиот екс министер за правда К.Лога бил лично таму за да се екстрадира Палчо биди сигурна дека нешто има комплицирано!
Ти кажал некој дека си ОТОК?Не е тоа стил на пишување туку неписменост. Не постои во македонскиот литературен јазик и граматика „стил на пишување“ во кој секоја реченица се почнува со три точки. И со мала буква.
...не велам НЕ, ама не можеш да кажеш и ДА, зашто не го(ги) осудуваат, што чекаат, колку рочишта ќе поминат, пет месеци екстрадиција, сега со месеци судењето, кај го има тоа кога работата е кристална јасна?Абе работата е кристално јасна,
...а каков впечаток имаш со вакви одлагања пет месеци екстрадиција и сега повторно одлагање на судски рочишта, по едно две месечно рочиште ќе тераат до година, кога требаше веднаш да се спроведе пресуда?каков впечаток оставаш.
А впечатокот ми беше мене
Ти кажал некој дека си ОТОК?
Дај бе олабави малце.
...бате, ова е форум секој пишува како знае и умее, моите три точки во почеток значи продолжувам твој коментар или моја мисла, писменост барај кај тие што пишуваат „нај добри“ оделено наместо „најдобри“, „ногу“ наместо „многу“, а кога сме тука знаеш кој е сопственик на дигиталниот македонски речник што сите вие барате дали некој рандом македонски збор е точен, како („бурекчии и бурекчилница, наместо бурекџии и бурекџилница) и дали воопшто знаеш које креатор на Македонскиот толковник и кој тоа смее да брише употребливи зборови во македонскиот јазик со години со некои нови несвојствени зборови, треба тема на друг форум околу ова да се отвори, знаеш дека двата збора „к ур“ и „пи чка“ и „ц иган“ се избришани како македонски зборови во тој толковник и уште се чека замена за тие зборови?Не е тоа стил на пишување туку неписменост. Не постои во македонскиот литературен јазик и граматика „стил на пишување“ во кој секоја реченица се почнува со три точки. И со мала буква.
И со запирка ја заврши реченицатаај да не одам оф топик,
...а од каде пак тебе таква информација, сведок си нешто, што пак баш тогаш отишол во Турција, а како министер е од 2023 година!Тоа што Лога беше у Турција е да се направи муабет за тоа кои од лицата кои се наоѓаат кај нас а чија што екстрадиција ја бара Ердо ке ги испорачаме... има повеке такви кај нас.
...искрено тебе те толерираат како поставен модератор, па уште провоцираш членови, наместо да бидеш дипломат, мислиш сум од улица, немаш никаков однос, ниту култура спрема женско и постара, не ме спушташ на твое ниво, со тебе ја завршив конверзација!И со запирка ја заврши реченицата
Трол си ти бате, имаш најдено форум на кој те толерираат...
,тебе! зошто) нети,,,се допаѓа стилот нејзин!!!! Прав да: за биџо...нс,,,И со запирка ја заврши реченицата
Трол си ти бате, имаш најдено форум на кој те толерираат...
Колку рочишта се одржани ?...не велам НЕ, ама не можеш да кажеш и ДА, зашто не го(ги) осудуваат, што чекаат, колку рочишта ќе поминат, пет месеци екстрадиција, сега со месеци судењето, кај го има тоа кога работата е кристална јасна?
...а каков впечаток имаш со вакви одлагања пет месеци екстрадиција и сега повторно одлагање на судски рочишта, по едно две месечно рочиште ќе тераат до година, кога требаше веднаш да се спроведе пресуда?
Мојот впечаток го кажав за полицијата, обвинителството и нивната работа. Без да оставам никаква резерва, точно и прецизно кажав, оди наназад и најди....не велам НЕ, ама не можеш да кажеш и ДА, зашто не го(ги) осудуваат, што чекаат, колку рочишта ќе поминат, пет месеци екстрадиција, сега со месеци судењето, кај го има тоа кога работата е кристална јасна?
...а каков впечаток имаш со вакви одлагања пет месеци екстрадиција и сега повторно одлагање на судски рочишта, по едно две месечно рочиште ќе тераат до година, кога требаше веднаш да се спроведе пресуда?
- Јас сум модератор на фудбал, на темава сум обичен член исто како и ти. Да имав повеќе ингеренции ти немаше да пишуваш на оваа тема....а од каде пак тебе таква информација, сведок си нешто, што пак баш тогаш отишол во Турција, а како министер е од 2023 година!
...искрено тебе те толерираат како поставен модератор, па уште провоцираш членови, наместо да бидеш дипломат, мислиш сум од улица, немаш никаков однос, ниту култура спрема женско и постара, не ме спушташ на твое ниво, со тебе ја завршив конверзација!
Можеби ке ги фатеа ама до тогаш палчо ке беше којзнае каде, голема грешка им е палењето на цитроенот, секако ке гледаа камери кога ке сфатеа дека е на Панче и ке ги поврзеа со кангото затоа што се следелеСамо што ги прочитав објавените транскрипти и запрепастен сум од фактот што по се изгледа случајот е решен од давањето клучни информации од страна на таткото инаку ако било до полицијата ќе се завршеше со „истрагата е во тек„
Проблем е што премногу е очигледно од начинот и типот на информации кои таткото ги давал, ги давал со умисла да не биде инкриминиран во делото иако е очигледно дека знаел кој стои зад сето ова уште од самиот почеток.