Исчезнати лица

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
...турската страна не даде ,,демант" , но исто не кажа дека го уапсиле на автопат, а профил на екс министер за внатрешни, тој не е официјален медиум, со афера на 200 македонски пасошите дадени на мафија (картели) има ист кредибилитет на верување на неговото ,,на автопат" со изјавата ,, во ресторан" на Палчо, така да не се воопшто јасни работите!
Абе работата е кристално јасна, ама обожаваш да ја држиш главата закопана во песок и да се правиш насила слепа. Ама тоа е твој избор, и не сум како другите да те разубедувам.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Мене уште повеќе не ми се допаѓа што браниш убиец на дете, кој го направил тоа од чисто зло, па никому ништо.
....мене најмногу не ми се допаѓа тоа што ги почнува речениците со точки, а потоа што брани убиец. По тој редослед.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313
темата не е околу мене и што мислам јас,
со генетските антиковид вакцини, дали ти ја прими, по втор пат те прашав, не ми одговори?
Значи да заклучиме за мене е темата, не за тебе ?

...не е така, туку обратно, ти сакаш да ми импутираш нешто што не сум кажала, освен дека сум го гледала поткастот ништо не искоментирав мој заклучок туку ,,што ако" а тоа се вика прашални претпоставки од самиот поткаст, а овие другиве не се мои коментари и ти сакаш лепенките да ми ги препишеш, а мислам дека е доста темата не е околу мене и што мислам јас, вакво едноумие беше и со генетските антиковид вакцини, дали ти ја прими, по втор пат те прашав, не ми одговори?
Темата не е за тебе, туку за тоа што покушаваш да протнеш кукавичко јајце на темава. Твоето „што ако“ врти вода кон воденицата „го местат дека многу знае“. Си му ги гледала поткастите и си останала подзината... тој бил патриот... бил против менување на името.. а учествуваше во шарената револуција. Бил македонски патриот, а учествуваше во најкриминалната транзиција во 90тите. Дај ма бјонс оди легни си, не сме ние тука малоумни па да сме заборавиле кое гомно е тој клошар и само малоумни дебили, како неговите соучесници, можат да се фатат на неговите приказни.

Тие што го бранат не го заслужуваат воздухот што го дишат.

Последно уредено:
Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.485
Поени од реакции
968
ијаснезнам како иде тоа дали треба цврсти докази да се осудат или по желба и интуиција на судијада процценката.којсе главни шо ќе пресудат во слуцајо дали има порота или со гласање на судиите.кој го води слуцајот и кој решава на крај за пресудата, Судија е стефановски кој гои водеше тврдина таргет каде мијалков и камчев се сспасија и му застаре делото

и само по еден месец палчо го прај делото

Последно уредено:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.047
Поени од реакции
11.152
Само што ги прочитав објавените транскрипти и запрепастен сум од фактот што по се изгледа случајот е решен од давањето клучни информации од страна на таткото инаку ако било до полицијата ќе се завршеше со „истрагата е во тек„

Проблем е што премногу е очигледно од начинот и типот на информации кои таткото ги давал, ги давал со умисла да не биде инкриминиран во делото иако е очигледно дека знаел кој стои зад сето ова уште од самиот почеток.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Сите информации кои ги кажа Спасовски а воедно и потврдија сите медиуми од соседството се превземени од турските оперативни извори
...јас ги пролистав турските новини има само општа информација за апсење, ништо опширно ни каде ни како, штом нашиот екс министер за правда К.Лога бил лично таму за да се екстрадира Палчо биди сигурна дека нешто има комплицирано!

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
...јас ги пролистав турските новини има само општа информација за апсење, ништо опширно ни каде ни како, штом нашиот екс министер за правда К.Лога бил лично таму за да се екстрадира Палчо биди сигурна дека нешто има комплицирано!
Па сигурно негде бил уапсен, ќе имаше демант некаков ако беше лага. Плус најмалку битно е то каде бил уапсен

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
....мене најмногу не ми се допаѓа тоа што ги почнува речениците со точки, а потоа што брани убиец. По тој редослед.
...има двајца лекари на форум што пишуваат така со точки па и дополнително со запирки, дополнително еден интелектуалец исто како мене ги почнува речениците со три точки, независно сме се стрефнале во стилот на пишување, не приметив дека си се изјаснил дека тоа не ти се допаѓа, селективно имаш допадливост!

...а тоа што ми наметнувате дека „бранам убиец“ не е коректно од ваша страна, значи ако наоѓам нелогичности во самата ситуација, јас го бранам Палчо, интересен приод имате со парола „ако не си со мене, ти си против мене„, ако вие му верувавте на екс министерот О.С. јас не му верував, тоа значи дека го бранам Палчо?

...јас се нервирам што не пресудуваат веднаш Палчо, овој оној соучесник, ви давам пример како веднаш за пет дена ги осудија луѓето што влегле во Собрание на 27 април, а во мај веќе биле осудени со само обид за убиство, вас тоа не ви се чита ниту спомнувате, важно јас сум го „бранела“ Палчо! :facepalm:
Па сигурно негде бил уапсен, ќе имаше демант некаков ако беше лага. Плус најмалку битно е то каде бил уапсен
...е па сега од автопат ноќе идејќи пешки, до било каде или во ресторан, за тебе ако не е важно, тебе воопшто не ти треба ни докази, веќе емотивно си пресудила!
Тие што го бранат не го заслужуваат воздухот што го дишат.
...значи адвокатите кои го бранат треба да се задушат според тебе?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313
...има двајца лекари на форум што пишуваат така со точки па и дополнително со запирки, дополнително еден интелектуалец исто како мене ги почнува речениците со три точки, независно сме се стрефнале во стилот на пишување, не приметив дека си се изјаснил дека тоа не ти се допаѓа, селективно имаш допадливост!

...а тоа што ми наметнувате дека „бранам убиец“ не е коректно од ваша страна, значи ако наоѓам нелогичности во самата ситуација, јас го бранам Палчо, интересен приод имате со парола „ако не си со мене, ти си против мене„, ако вие му верувавте на екс министерот О.С. јас не му верував, тоа значи дека го бранам Палчо?

...јас се нервирам што не пресудуваат веднаш Палчо, овој оној соучесник, ви давам пример како веднаш за пет дена ги осудија луѓето што влегле во Собрание на 27 април, а во мај веќе биле осудени со само обид за убиство, вас тоа не ви се чита ниту спомнувате, важно јас сум го „бранела“ Палчо! :facepalm:
Ок бе бјонс, затоа те прашав јасно и гласно, дали сметаш дека е невин или не. Пошто не е важно ти што збориш/пишуваш, туку е важно каков впечаток оставаш. А впечатокот ми беше мене (а и општо на другите очигледно) дека покушаваш да го браниш Палчо.

И не му веруваме на ОС, ама ете денеска тој ОС е казнет за своите недела од страна на гласачите и друг министер има на негово место, па не го слушнав да каже нешто за местењето на Палчо, како што на пример кажуваат за местенките од 27... Тоа мене ми е доволно да знам дека Палчо треба да гние во затвор и да умре со најболна смрт.

А судењето, не треба да се брза со тоа. Ова има и други учесници, треба сите што макар и малце учествувале во ова да се донесат пред лицето на правдата и одкако ќе се утврди вината, по мене треба да ги пуштат надвор пред организирана толпа, народот да им пресуди. А на овие тројца и на Палчо треба да работат професионални мачители од Мексичките картели.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
...каков впечаток оставам не е важно позади аконт бијонс може било кој да е, ама таа особа е многу правична и ја сака правдата и вистинскиот кривец за било која ситуација и истиот да биде казнет, па кој сака нека е, а не тука главните кривци пак слободни, секогаш било така!
Многу е отидена оваа, Палчо оваа да ја киднапирал, он ќе се убиел, место неа.
...воздржи се од навреди!

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.100
Поени од реакции
10.138
Едно нешто што најмногу не засега е мотивот за убиство.
Зошто зошто едно младо невино девојче е убиено на таков грозоморен начин.
Зошто!!????
Ако се докаже вмешаност на таткото, е тогаш треба да го малтретираат во идризово и со тешки маки да умре.
Се друго може да поверувам, но дека може еден татко да си го жртвува детето...... незнам, језиво:(:(

Kajgana Shop

На врв Bottom