Исчезнати лица

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.436

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
...има двајца лекари на форум што пишуваат така со точки па и дополнително со запирки, дополнително еден интелектуалец исто како мене ги почнува речениците со три точки, независно сме се стрефнале во стилот на пишување, не приметив дека си се изјаснил дека тоа не ти се допаѓа, селективно имаш допадливост!
Не е тоа стил на пишување туку неписменост. Не постои во македонскиот литературен јазик и граматика „стил на пишување“ во кој секоја реченица се почнува со три точки. И со мала буква.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
...јас ги пролистав турските новини има само општа информација за апсење, ништо опширно ни каде ни како, штом нашиот екс министер за правда К.Лога бил лично таму за да се екстрадира Палчо биди сигурна дека нешто има комплицирано!
Тоа што Лога беше у Турција е да се направи муабет за тоа кои од лицата кои се наоѓаат кај нас а чија што екстрадиција ја бара Ердо ке ги испорачаме... има повеке такви кај нас.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.102
Поени од реакции
10.138
Не е тоа стил на пишување туку неписменост. Не постои во македонскиот литературен јазик и граматика „стил на пишување“ во кој секоја реченица се почнува со три точки. И со мала буква.
Ти кажал некој дека си ОТОК?
Дај бе олабави малце.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Абе работата е кристално јасна,
...не велам НЕ, ама не можеш да кажеш и ДА, зашто не го(ги) осудуваат, што чекаат, колку рочишта ќе поминат, пет месеци екстрадиција, сега со месеци судењето, кај го има тоа кога работата е кристална јасна?
каков впечаток оставаш.
А впечатокот ми беше мене
...а каков впечаток имаш со вакви одлагања пет месеци екстрадиција и сега повторно одлагање на судски рочишта, по едно две месечно рочиште ќе тераат до година, кога требаше веднаш да се спроведе пресуда?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
...бате, ова е форум секој пишува како знае и умее, моите три точки во почеток значи продолжувам твој коментар или моја мисла, писменост барај кај тие што пишуваат „нај добри“ оделено наместо „најдобри“, „ногу“ наместо „многу“, а кога сме тука знаеш кој е сопственик на дигиталниот македонски речник што сите вие барате дали некој рандом македонски збор е точен, како („бурекчии и бурекчилница, наместо бурекџии и бурекџилница) и дали воопшто знаеш које креатор на Македонскиот толковник и кој тоа смее да брише употребливи зборови во македонскиот јазик со години со некои нови несвојствени зборови, треба тема на друг форум околу ова да се отвори, знаеш дека двата збора „к ур“ и „пи чка“ и „ц иган“ се избришани како македонски зборови во тој толковник и уште се чека замена за тие зборови?
ај да не одам оф топик,

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
ај да не одам оф топик,
И со запирка ја заврши реченицата :pos:

Трол си ти бате, имаш најдено форум на кој те толерираат...

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Тоа што Лога беше у Турција е да се направи муабет за тоа кои од лицата кои се наоѓаат кај нас а чија што екстрадиција ја бара Ердо ке ги испорачаме... има повеке такви кај нас.
...а од каде пак тебе таква информација, сведок си нешто, што пак баш тогаш отишол во Турција, а како министер е од 2023 година!
...искрено тебе те толерираат како поставен модератор, па уште провоцираш членови, наместо да бидеш дипломат, мислиш сум од улица, немаш никаков однос, ниту култура спрема женско и постара, не ме спушташ на твое ниво, со тебе ја завршив конверзација!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.993

,тебе! зошто) нети,,,се допаѓа стилот нејзин!!!! Прав да: за биџо...нс,,,

Ваквите ни ја водат државата, затоа сме тука каде што сме.

..... чекај да ги продолжам мисливе и јас, што ако бијонс е алтер его на Палчо и се претставува како доктор. а уствари~ е психо,пат.\\\\

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.485
Поени од реакции
969
за најневажниот податок се фатифте дали бил уапсен пред кафана вкафана или на улица 3метра од кафана

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
...не велам НЕ, ама не можеш да кажеш и ДА, зашто не го(ги) осудуваат, што чекаат, колку рочишта ќе поминат, пет месеци екстрадиција, сега со месеци судењето, кај го има тоа кога работата е кристална јасна?

...а каков впечаток имаш со вакви одлагања пет месеци екстрадиција и сега повторно одлагање на судски рочишта, по едно две месечно рочиште ќе тераат до година, кога требаше веднаш да се спроведе пресуда?
Колку рочишта се одржани ?
Тука има 4 директно поврзани со убиствата и еден помагател за киднапирањето, во случајот таткото
Како можи ваков случај да се реши напрво
За една обична кражба се влечат по судови со месеци не пак за вакво убиство

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313

Мојот впечаток го кажав за полицијата, обвинителството и нивната работа. Без да оставам никаква резерва, точно и прецизно кажав, оди наназад и најди.

Јас сеуште имам впечаток дека ја релативизираш вината на Палчо, од чисто политички причини.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
...а од каде пак тебе таква информација, сведок си нешто, што пак баш тогаш отишол во Турција, а како министер е од 2023 година!

...искрено тебе те толерираат како поставен модератор, па уште провоцираш членови, наместо да бидеш дипломат, мислиш сум од улица, немаш никаков однос, ниту култура спрема женско и постара, не ме спушташ на твое ниво, со тебе ја завршив конверзација!
- Јас сум модератор на фудбал, на темава сум обичен член исто како и ти. Да имав повеќе ингеренции ти немаше да пишуваш на оваа тема.

- Не те провоцирам, ти кажувам дека тролаш, очигледно е.

- Не сум убеден дека си женско а најверојатно не си ни постар/а од мене.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Само што ги прочитав објавените транскрипти и запрепастен сум од фактот што по се изгледа случајот е решен од давањето клучни информации од страна на таткото инаку ако било до полицијата ќе се завршеше со „истрагата е во тек„

Проблем е што премногу е очигледно од начинот и типот на информации кои таткото ги давал, ги давал со умисла да не биде инкриминиран во делото иако е очигледно дека знаел кој стои зад сето ова уште од самиот почеток.
Можеби ке ги фатеа ама до тогаш палчо ке беше којзнае каде, голема грешка им е палењето на цитроенот, секако ке гледаа камери кога ке сфатеа дека е на Панче и ке ги поврзеа со кангото затоа што се следеле

Kajgana Shop

На врв Bottom