Исчезнати лица

Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.801
Алал вера на МВР за реакцијата и завршената работа, а секако и за професионалноста, неоддавањето информации и брзата интервенција до Интерпол која ете како што гледаме да не се случела овој ќе пребегал во Сирија и све ќе си ебеше мајката.

Не го сакам Оливер, не ги сакам политичариве ич, ама за ова капа доле. Секогаш во вакви ситуации, како мала утеха, ако воопшто може да има утеха во смрт на малолетно лице, е правдата и казнување на сторителите на делото. Верувам дека на сите нас малце ни олесна вечерва, барем ќе знаеме дека пичката нема да избега и ќе си ја добие казната што ја заслужува. А верувајте, убијците на деца и силувачите на жени таму кај што ќе одат убиецот и соучесниците не поминуваат добро.
Кога ќе одиш в продавница, и велиш фала на продавачката оти ти продала нешто? Тоа му е работа бе. Да не заборавивте дека им избега пред 3 дена лицето Љ П.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.706
Поени од реакции
37.691
Алал вера на МВР за реакцијата и завршената работа,
...бреее, после свадба тапани, да изреагираа вака на почеток со исчезнатиот велешанец, можеби ситуацијата ќе беше поинаква можеби Вања ќе беше жива, значи колку сте наивни чудо нешто!

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.590
Поени од реакции
2.471
Ако тогаш не знаел што се случува, зошто не пријавил од кога дознал?
Ако пријавил, зошто тогаш денес е побаран 48 часовен притвор за него?
Како да пријави кога експресно е уапсен на граничен премкн Дојран, добро вие пробувате да разберете што збореше на прес?

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.798
Поени од реакции
8.544
Ако не знаел ќе беше како овој адвокатот против кој нема ни пријава ни ништо, а не на дојранска граница да го фаќаат. Ма да и адвокатот е сумљив
Да ама ќе бидеш вечно жигосан а и фамилијата. Затоа не треба име да му објават, име се објавува после пресуда.

Еве вечер те бараат тебе или мене, некој добар пријател со приказна. Те молам пренеси ме до Софија, Србија, Ниш утре, итно ми е, треба да ... . И на граница те застанува полиција и ве апсат полиција дека овој сабајлето силувал и убил дете. И излегува полицијата и дава изјава Спасовка проба да избега со убиецот.

Твојот живот е ефективно завршен во државата. Судот и да те ослободи, ти си вечно жигосан. Посебно кога типот кога се вратил се им кажал и соработувал веднаш, не треба вака чисто за публицитет да го изнесуваат.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.503
Поени од реакции
11.445
Овој од сите други најмногу има шанси појма да немал што се дешава... Може затоа и објавувал слики, и се вратил сам.
Абе аман не знаел. Највеќе шанси да не знаел има адвокатот.
Овој денес го уапсиле на граница кај Дојран, го распитале и он му ги кажал плановите на Палчо, па така некако успеале да го лоцираат. Барем јас така сфатив. Значи на крај, сепак најголема заслуга има нашето мвр.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Овој од сите други најмногу има шанси појма да немал што се дешава... Може затоа и објавувал слики, и се вратил сам.
Плус од Београд накај Бугарија и Турција, па се враќал назад преку Грција изгледа. Може бил надвор и се враќал накај Македонија без да следи што се случува, па си рекол мала екскурзија до Истанбул со “лидерот” кој оди на доктор нема да е лошо. Баш ме интересира што ќе излезе со овој.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.448
Поени од реакции
35.147
И не ја разбирам опседнатоста со Русија или пак уште повеќе со Белорусија. Да очекуваш од Путин или пак Лукашенко да помогнат на убиец на деца треба да си луд. Ќе го вратеа назад без кожа, Лукашенко може ќе го згазеше и со тенк на телевизија.
Што има за неразбирање... Се шири пропагандата, прво ќе подбуцнат вообичаените а другите после по инерција повторуваат.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.981
Поени од реакции
11.315
Партија како партија, нема некоја разлика со останатите партии. Единствена разлика е што лидерите на другите партии не се погодиле ниско интелигентни психопати како овој Палчо, па да прават вакви дебилни валкани работи.

Еве, видија ја оваа, на пример, што рецитира нарачани хвалоспеви за фирерот на некоја нивна секташка сеанса. Јас се кладам дека ако Заев ѝ рече оди разнесисе во автобус, без двоумење ќе го направи тоа.

Не дека не си во право…

ама да земеш еден келнер, еден ѕидар, и еден лузер. Сите фамилијарни луѓе, со деца со се… без ниедна дамка во животот…
И да им го испереш мозокот..!
Да поверуваат дека тоа што го прават е од патриотски и родољубиви причини…
Буквално да им го уништиш супер егото, совеста, принципите…
Тоа не верувам дека може да го направи било кој, најмалку лидер на партија!
Тоа се одлики на култ од учебник!
И мислам дека многу ќе учиме од случајов…
Вакво нешто сме немале до сега.

Член од
29 јуни 2020
Мислења
28
Поени од реакции
44
Да ама ќе бидеш вечно жигосан а и фамилијата. Затоа не треба име да му објават, име се објавува после пресуда.

Еве вечер те бараат тебе или мене, некој добар пријател со приказна. Те молам пренеси ме до Софија, Србија, Ниш утре, итно ми е, треба да ... . И на граница те застанува полиција и ве апсат полиција дека овој сабајлето силувал и убил дете. И излегува полицијата и дава изјава Спасовка проба да избега со убиецот.

Твојот живот е ефективно завршен во државата. Судот и да те ослободи, ти си вечно жигосан. Посебно кога типот кога се вратил се им кажал и соработувал веднаш, не треба вака чисто за публицитет да го изнесуваат.
Може да те однесат на распит не да те уапсат, ако сфатат дека не знаеш ќе те пуштат ко адвокатов Стојков, шо му пратил и порака на палчо да се врати. За овој има и притвор 48ч што не ти даваат ако не си умешан со знаење. И треба да го објават ко сите други што ги објавија

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.368
Ох боже господе
Го начекуваат на граница и му викаат, знаеш ли зошто го превезуваше? Не знам. Аа добро слободен си.
Па нормално дека ке го приведат. Распити, информации ово оно. Ако навистина утврдат дека не помогнал, тргаат пријава и тоа е.
Кајгана е новиот Фејсбук.
Da bideme iskreni, ne ke da se edinstveno Albancite zasluzni sto se naogame na dnoto vo odnos na prosecen IQ. Dobar del od narodot se na visoka granica na mentalna retardacija. Za empatija i nekakvi covecki vrednosti i da ne zborime.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.448
Поени од реакции
35.147
Абе аман не знаел. Највеќе шанси да не знаел има адвокатот.
Овој денес го уапсиле на граница кај Дојран, го распитале и он му ги кажал плановите на Палчо, па така некако успеале да го лоцираат. Барем јас така сфатив. Значи на крај, сепак најголема заслуга има нашето мвр.
За адвокатот/возачот и зборувам (мислев дека е ист човек).

Член од
13 април 2021
Мислења
3.503
Поени од реакции
11.445
За адвокатот/возачот и зборувам.
Ама тој го возел до Србија.
Јас зборам за овој што го возел од Србија до Турција. Тој го фатиле на граничен премин кај Дојран. Колку што знам адвокатот не е уапсен.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
За адвокатот/возачот и зборувам (мислев дека е ист човек).
Изгледа ги смеша, адвокатот што го возел до Белград е еден лик а овој струмичанецот што се сликал по пат во Турција е друг лик.

Kajgana Shop

На врв Bottom