Исчезнати лица

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Значи по Скопје веќе да не прашувам за насока?
И сива кола имам и радиаторот ми е отиден и ми се замаглуваат стаклата...

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Dovolno sum nacitan jas pocni da citas i ti i da ne siris nacionalizam i omraza nasekade... :D
Нема везе. Јас не ја застапувам таа теорија. Вие по халал сакате, а и од каур не би монтирале нешто на себе....јетра од некој шо се труел со ракија на пример.

Олабаи бе...глеаш дека не пишувам во тој дух. Сакам да се расчистуваат работиве и свињите да си ја работат работата.

Член од
30 септември 2018
Мислења
37
Поени од реакции
84
Нема везе. Јас не ја застапувам таа теорија. Вие по халал сакате, а и од каур не би монтирале нешто на себе....јетра од некој шо се труел со ракија на пример.

Олабаи бе...глеаш дека не пишувам во тој дух. Сакам да се расчистуваат работиве и свињите да си ја работат работата.
Jas 'kaur' ne go narekuvam nikogo paa duri i na najlos nacin da bidam provociran nema da go navredam nikoj... mozebi i sum te razbiral pogresno izvini a za svinjite i jas sum so tebe...

Пишувај кирилица на форумов
Kako ke naredis ti Gospodine Melech ti baram izvinuvanje pred site sto ne sum pisal na kirilica..:cuc::cuc:

Nitu eden admin ili moderator nisto ne mi rece do sega za kirilicata a ne deka mi preci da pisuvam na kirilica... ;)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Секое исчезнато лице не само во Македонија туку и насекаде во светов е заради трговија со органи...

Кај нас не викам за по број (туку процентуално) нема толку исчезнати лица како во „безбедните држави“ САД, Велика Британија...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.421
Дали е негде објавено името на девојката? Не од инбокс или фб, туку официјално од мвр.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.317
Поени од реакции
46.915
Оваа на Пино мајкава ќе организирала протест пред Собрание на 25ти, shit just got real.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Продолжува хистеријата. Она го видела, па што не го сликала. Ова не дај боже да имаш Астра со затемнети стакла и да стоиш пред некоја куќа.

Screenshot_20190222-164025.png

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.981
Поени од реакции
23.918
Next thing: Сдсм изјавува дека Мицковски и неговата партија поради стравот од загубата на претседателските избори,спонзорира одредена група на луѓе да се саморазнесуваат.Доволен е и фактот дека Грујо од Будимпешта нареди Миле Камиказа да изиграва ФајтКлуб,се наведува во насока на заклучок дека Вмро е криво ....Престанете да лажете .....

Узјава на Костадин Костадинов,цуцлата на Сдс за односи со јавност и комуникација ....
Ај не труј со ВМРО. Не сте интересни.
И ако веќе го ставаш СДСМ без М, направи го истото и за ВМРО. Ниту едната ниту другата не ја заслужуваат таа буква иако ја носат веќе 25+ години.

Продолжува хистеријата. Она го видела, па што не го сликала. Ова не дај боже да имаш Астра со затемнети стакла и да стоиш пред некоја куќа.

Прегледај го приврзокот 204999
Којзнае колку е тешко да си џандар во моментов. Сега секој што носи капа или прашува за саат или дирекција е сомнителен и веќе пријавен.
Боже помогни им.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Прегледај го приврзокот 204999
Сега ќе направат да биде скраја да возиш 25 на саат по некој сокак, нели кога бараш одредена локација, одма за манијак ќе те засметаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom