Исчезнати лица

Член од
29 септември 2013
Мислења
896
Поени од реакции
1.962
и све тоа, за да ти се приближат кога најмалку очекуваш.

Ја на пример, без сите тие технолошки мамбо-џамбо ствари, можам да се приближам некому, кога најмалку очекува.
уште да имаш сива кола со затемнети стакла :вонзем:

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Член од
30 септември 2018
Мислења
37
Поени од реакции
84
Jas mislam deka za dzabe nekoj pravaat panika, inace za toj od Cair sto e izguben povekje od 1 mesec cel Cair znae deka bese pod kamata i deka se kockase na golemo...

I vtoro samo detski organi pasirat kaj site lugje i mozat da se prodavat kolku sto sum cital neka me popravi nekoj ako sum greska, zatoa taa teza deka pravaat trgovija so covecki organi e laga !

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
detski organi pasirat kaj site lugje i mozat da se prodavat kolku sto sum cital neka me popravi nekoj ako sum greska, zatoa taa teza deka pravaat trgovija so covecki organi e laga !
Си имате експерти за тоа....жута куќа на Косово...
Ние се лечиме државно.

Член од
30 септември 2018
Мислења
37
Поени од реакции
84
Си имате експерти за тоа....жута куќа на Косово...
Ние се лечиме државно.
Dobro a sto mesas tuka Kosovo morate li nasekade da provocirate na nacionalna baza..:aplauz: Inace tie zlostortsva se napraveni od srbite taka da nema da go zemam kako navreda..

Ako se lecis drzavno poseti go i Demir Hisar na 3-4 dena mentalnoto zdravje e vazno isto kako i fizickoto drugarski sovet ti davam nemoj da se vozbuduvas vednas.. :D

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Dobro a sto mesas tuka Kosovo morate li nasekade da provocirate na nacionalna baza..:aplauz: Inace tie zlostortsva se napraveni od srbite taka da nema da go zemam kako navreda..

Ako se lecis drzavno poseti go i Demir Hisar na 3-4 dena mentalnoto zdravje e vazno isto kako i fizickoto drugarski sovet ti davam nemoj da se vozbuduvas vednas.. :D
Ти ништо не си видел, ништо не си чул, така? :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Jas mislam deka za dzabe nekoj pravaat panika, inace za toj od Cair sto e izguben povekje od 1 mesec cel Cair znae deka bese pod kamata i deka se kockase na golemo...

I vtoro samo detski organi pasirat kaj site lugje i mozat da se prodavat kolku sto sum cital neka me popravi nekoj ako sum greska, zatoa taa teza deka pravaat trgovija so covecki organi e laga !
Кој од Чаир, Алибен?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Инаку ова со барањето телефон мене ми се деси пред месец дена. Потег меѓу Симпо и Хотел Карпош, постар човек, преку 50тина години, не беше баш среден во облеката, брадата, но не беше и многу запуштен. Ме застана и ми побара да му пуштам порака на синот, да му се јави и јас му пратив, уште ми стои пораката во телефон. Сега кога ги изначитав работиве ми замрзна крвта.. Се надевам дека е случајност и трипаат работи луѓево или измислуваат глупости да тепаат досада.
Пази се сега ти го знае бројот и може да ти стави кредит или да ти ја плати сметката.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Само замислете колку луге и не се пријавени. До 100 може да стигне бројката на исчезнати.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Пази се сега ти го знае бројот и може да ти стави кредит или да ти ја плати сметката.

Да, шегобијци на секаде. Многу смешно ти е ова.
Да не се лажеме, има и други не толку шеговити работи кои може да му ги направи знаејќи му го бројот.
Што ако на пример им го даде бројот на ТопШоп? Ти сакаш тебе некој тоа да ти го направи?[DOUBLEPOST=1550843337][/DOUBLEPOST]
Само замислете колку луге и не се пријавени. До 100 може да стигне бројката на исчезнати.
илјадници се, само сеуште кријат

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Да, шегобијци на секаде. Многу смешно ти е ова.
Да не се лажеме, има и други не толку шеговити работи кои може да му ги направи знаејќи му го бројот.
Што ако на пример им го даде бројот на ТопШоп? Ти сакаш тебе некој тоа да ти го направи?
Страшна работа ќе му се случи.

Обично телефон бараат некои кои сакаат да ти го украдат или лица со склероза и ти викаат да се јавам на син ми или порака да му пратам и ти кажува некој број што во моментот ќе му текне.

Kajgana Shop

На врв Bottom