Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.550
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro bar do septemvri ke bide sigurno.Остај тие приказни дека со стомачни ќе намалиш стомак/стопиш сало! Не знам колку брз метаболизам да имаш и со 0 carbs,па нема да го стопиш!
Имам слична градба, релативно слаб, ама се ми се фаќа во стомак! (А и пивото нешто не ми помага)
Батали теретани, билдање, глупи диети! Оди да пливаш! Саат време дневно пет пати во неделата ти е и повеќе од доволно! Плус можеш да си јадеш нормално без да се стегаш. Ако стигнеш да пливаш серии х10 50м/1мин, 25м/30сек, со 800-100м загревање (што е сосем изводливо штом јас можев..) два саата тренинг на ден,(јас пливам 3 еден одмарам)…
Не само што ќе изгориш сало и дефинираш мускули, туку дури и ќе треба да појачаш исхрана со јагле-хидрати!(јадам како правосмукалка, и не бирам што дури и благо!)
П.С. е сега ти сакаш на 15 Јули да изгубиш стомак до Август! Тоа никад нема да биде,требало во Март да почнеш..
Не знам да ти кажам право… Оваа е тема само за билдери.Dobro bar do septemvri ke bide sigurno.
Inaku za stomacnite pametno e sekoj den da gi pravam?
Teretana ne menam za nisto zivo, hobi mi e da krevam tezini.
Што мислиш за Amino Energy на Optimum Nutrition?Amino kiselina so nitric oksid koja doveduva do zgolemena cirkulacia na krvta i se koristi i za podobruvanje na erekcijata.
Za dobra pumpa potrebno e hidrati, voda, magnezium, postatium, natrium.
Frlanje na pari. Poarno zemisi EAA kako sejk za posle trening.Што мислиш за Amino Energy на Optimum Nutrition?
Подобро е од BCAA?Frlanje na pari. Poarno zemisi EAA kako sejk za posle trening.
kolku vreme go odlozuvam, uste toa zvere go nemam probano u kujnaСум пишувал и порано за AIR FRYER, ама го баталив одреден период пошто ми беше мрза да го чистам, меѓутоа последниот месец-два активно го користам.
Пилешки стек - 8 минути на 200 степени
Риба - 8 минути на 200 степени
Телешки мускул - 8-10 минути на 200 степени
Компир-помфрит, зависно од тоа колку дебели ќе бидат парчињата (јас ги сечам потенки) - 15-16 минути на 180 степени
Значи буквално го ставаш јадењето таму, додека да одиш да направиш салата, да стоплиш оризот и да поставиш маса, готово е
Препорака за сите што сакат да заштедат на време.
П.С пилешкото и рибата се фантазија, вкусни и меки, додека телешкото не е ништо посебно на вкус, ваљда претходно му треба некоја маринада, ама поминува преку мене, битно да се внесе. Компирот исто прекрасен..
Само земи некој поквалитетен, јас го имам на TEFAL, за PHILLIPS треба кредит да подигнешkolku vreme go odlozuvam, uste toa zvere go nemam probano u kujna
ako nisto povekje, barem za pilesko, i pomfrit (koga kje fati strvost) kje go probam posle postov.
Зедов и јас скоро, најкорисен уред во кујната, рерна палам само за пица, а тава само за печуркиСум пишувал и порано за AIR FRYER, ама го баталив одреден период пошто ми беше мрза да го чистам, меѓутоа последниот месец-два активно го користам.
Пилешки стек - 8 минути на 200 степени
Риба - 8 минути на 200 степени
Телешки мускул - 8-10 минути на 200 степени
Компир-помфрит, зависно од тоа колку дебели ќе бидат парчињата (јас ги сечам потенки) - 15-16 минути на 180 степени
Значи буквално го ставаш јадењето таму, додека да одиш да направиш салата, да стоплиш оризот и да поставиш маса, готово е
Препорака за сите што сакат да заштедат на време.
П.С пилешкото и рибата се фантазија, вкусни и меки, додека телешкото не е ништо посебно на вкус, ваљда претходно му треба некоја маринада, ама поминува преку мене, битно да се внесе. Компирот исто прекрасен..
Барем 5литри барај, мојот е 5.3, за 2-3 лица собира.kolku vreme go odlozuvam, uste toa zvere go nemam probano u kujna
ako nisto povekje, barem za pilesko, i pomfrit (koga kje fati strvost) kje go probam posle postov.
Кај мене не е скап овој, ама е премногу лесен за чистење.air fryer е најдобар изум. За месо поготово е совршенство. Едина мана е што корпата кај некои е многу мачно да ја исчистиш.
ima li nekoj dishwasher washableКај мене не е скап овој, ама е премногу лесен за чистење.
Прво го поминувам со влажна марамица за да турнам тоа што е изронето, и за пола минута со вода и сунѓер е светнат џам.
Ако ви засуши мрсното што излегло од месото (копани, свинско, говедско,јагнешко сите испуштаат мрсно доле) ставете го да се стопи 1 минута, после одма ќе излезе. И втор трик се влажните марамици, и за садови секогаш ако се мрсни користам влажна марамица, веднаш излегува и нема да си го заебете сунѓерчето.
Не знам друже, можеби и овој што го имам да може, ама го џитнав упатствотоima li nekoj dishwasher washabledishwasher mi e svetinja godinava hhhh