Не знам за состав, ама голдот на ОН и elite whey на dymatize не се толку благи како другите.Другари некој добар протеин предлог без безпотребни вештачки засладувачи? Моментално користам ваков ама премногу ми е благ..
Прегледај го приврзокот 376139
Истиот го користам, со истиот вкус. Многу добар. Со јагода-банана е предобар.Прегледај го приврзокот 376148
Уба цена,добар состав,одличен вкус.
Јас го блендирам со јогурт, банана, овес и боровинки, многу добар е така.Истиот го користам, со истиот вкус. Многу добар. Со јагода-банана е предобар.
Со вода не се вкусни ама со млеко исто како сладолед.
Истото, само без боровинки туку лешници и бисквити. Мед додавам некој пат исто. Смутито со вкус на чоколада е убаво, не е одлично. Следниот пат пак ке земам со јагода.Јас го блендирам со јогурт, банана, овес и боровинки, многу добар е така.
Се можно пребарав. Еден вегански на Scitec најдов што е најчист во однос на вештачки глупости ама преку 1000 беше 450 грама. Во сите има засладувачи и вештачки работи, неизбежно е...Другари некој добар протеин предлог без безпотребни вештачки засладувачи? Моментално користам ваков ама премногу ми е благ..
Прегледај го приврзокот 376139
Мислам myprotein правеа протеин без вкус...е сега дали го има кај нас не знамСе можно пребарав. Еден вегански на Scitec најдов што е најчист во однос на вештачки глупости ама преку 1000 беше 450 грама. Во сите има засладувачи и вештачки работи, неизбежно е...
Со вештачки засладувач е и тој, смао нема вкус (sucralose).Мислам myprotein правеа протеин без вкус...е сега дали го има кај нас не знам
Не ти треба.
За со пиво?
За snack...пример место семки од тиква/сончоглед...За со пиво?
Види со матичниот, тој се разбира што е штетно а што е корисно.За snack...пример место семки од тиква/сончоглед...
Мене ми е дали се штетна...за машки дека викаат можела да пројави нешто проблеми со тестостерон и слични работи да не објаснувам што не ми се верува
Те боли кур, ќе си играш после со цицињата по цели денови, жена нема да ти треба.За snack...пример место семки од тиква/сончоглед...
Мене ми е дали се штетна...за машки дека викаат можела да пројави нешто проблеми со тестостерон и слични работи да не објаснувам што не ми се верува