- Член од
- 25 септември 2016
- Мислења
- 827
- Поени од реакции
- 1.031
Само ако го купиш како канта за ѓубре...
За тие пари го имаш од Трек нутришн + вандал пре воркаут, пред 2 дена знам ми излезе реклама за оваа понуда во хардкор шоп.
Барајте низ нашиве маркети каде има вакво мевце, ќе го јадеме само летно време за чистење cutting meat може и бренд да основаме
Газиш брату топ си.Го започнав првото чистење. Па сакав да прашам од поискусните дали сум на добра патека, зошто сакам да го направам како треба.
Целта ми е да со срамнам салото на струкот. Кога почнав бев тоталка теле за вежбање, па барајќи совет од некој што веќе тренира со години почнав со 5к калории на ден, така да начукав баѓи сало.
мажиште
24 год.
170~ цм
84 кг
вежбам околу 1 година
Исхрана.
Оброк: одма после станување протеински шејк со 200мл млеко
Поручек1: 3 цели варени јајца
Поручек2: 2 цели варени јајца
Ручек пред тренинг: 250г стек со 100г ориз (неварена, жива мера) 8 кафени лажици сончогледово за приготвување на стекот
Оброк после тренинг: 250г стек со 100г ориз (неварена, жива мера)
Понекогаш земам нешто зеленчук, домат, краставица.
Вака секој божји ден,
2260 калории
170г протеин
80г масти
160г јх
Програма на Coolcicada PPL со мали измени. (додадена мртва, и некој сет и вежба плус за гради, по сугестија на член од тука)
10+ сати пред компјутер работа
тренинг 1:30, 2ч.
спиење 5-7ч
Суплементи
креатин
стимуланс
б комплекс
мултивитамин
омега 3
магнезиум
Прегледај го приврзокот 214095
фала брате, ми значиГазиш брату топ си.
Од виталија сурутката е срање, ќе те доздебели. Првин намали со јадење, после кога прогресот ќе застани ќе додајш кардио.Момци едно прашање.
Целта ми е да го стопам стомакот. Трчам 3-4 пати неделно по од прилика 10k. Не кревам тегови.
Земав протеин од сурутка 80% од Виталиа.
Прашањето ми е, дали да правам овошен шеик (како што пишува на пакувањето) или можам да ја растворам само со вода (млеко) и колку пати да земам дневно?
Висок сум 183 со 74 кг (ама јбг се се собира околу стомакот).
Кога купувате а не прашувате тоа е, значи си купил уствари срање...Момци едно прашање.
Целта ми е да го стопам стомакот. Трчам 3-4 пати неделно по од прилика 10k. Не кревам тегови.
Земав протеин од сурутка 80% од Виталиа.
Прашањето ми е, дали да правам овошен шеик (како што пишува на пакувањето) или можам да ја растворам само со вода (млеко) и колку пати да земам дневно?
Висок сум 183 со 74 кг (ама јбг се се собира околу стомакот).
За исхранавa моја браче шо ќе речиш? Знам дека е патетична од поглед на разновидност, ама брка работа, толку се можи.Хм, значи 30 склекови бил лекот за стомачни и топење на сало, со повеќе можеби има контра ефект