мислев на составот сличен да е на грчкиот, соодносот протеини и масти, бидејќи барав но не најдов ништо приближно на него...Македонски јогурт
Sent from my iPhone using Tapatalk
мислев на составот сличен да е на грчкиот, соодносот протеини и масти, бидејќи барав но не најдов ништо приближно на него...Македонски јогурт
Мислев на стек по редовна цена, на акција е сега до крај на месец, плус вчера не ни најдов кај мене, инаку го земам друг пат Житница ама околу 280 го направија, веќе поскап стана од свежа свинска плешка.Поздрав
Неделна акција во кам маркет
До среда 1 кг свеж стек 240 ден
Беше Житница на почетокот по 240 денари (истиот овој што е на акција), после почнаа да го поскапуваат и отиде упм.Свежиот пилешки стек ( а да не е бразилски) никогаш не бил под 280 редовна цена од било кој производител
рибите кога добри кога смрдливи зависи што роба ќе донесат, најдобри им се батаците, плавата туна, белите сардиниБеше Житница на почетокот по 240 денари (истиот овој што е на акција), после почнаа да го поскапуваат и отиде упм.
Во Веро чат пат знаат да го намалат словенскиот од 320 на 260 денари, али пак се работи за акција.
Замрзнатиот ти е пак тешко ѓубре, зедов инерфиле Садиа од Стокомак пред неколку денови и заби ми отпаднаа во џвакање, пожилаво не можеше да биде.
На риба и свинско сум префрлен баш поради овие работи во последно време, свежо свинско од плешка и бут е поефтино од стекот, само и со рибите почнаа да заебаваат, филети Ослич и Полок се поретко има во Кам, а пангата ја избегнувам, додека пак во Веро е поскап и како да се свртиш поскапе билдерскиов живот
Да добра е таа туна, порано беше во жолто паковање само една интересна работа имам забележано, во Кам ГТЦ таа туна е 56 денари, а во Автокоманда ја земам по 52 денари во ист маркет различни цени на различни локации.рибите кога добри кога смрдливи зависи што роба ќе донесат, најдобри им се батаците, плавата туна, белите сардини
Ја па ретко јадам месо, и кога јадам најчесто јадам пилешко, и баш кога јадам пилешко најлесно го чувствувам на стомакот, исто ко да не сум јадел.Да бидам искрен, од кај престанав да јадам пилешко, немам никакви дигестивни проблеми и се осеќам боље. Сега само свинско и сардини јадам, ама повеќе сардини, немам ден без сардини, топ ми е. Заклучок - којзнае какво пилешко јадеме.
Не бива без месоЈа па ретко јадам месо, и кога јадам најчесто јадам пилешко, и баш кога јадам пилешко најлесно го чувствувам на стомакот, исто ко да не сум јадел.
Секој со својот организам.
Оти да не бива? Тие што се вегетаријанци и вегани како терат без месо? У месото нема ништо магичноНе бива без месо
Не сум против веганите бидејќи и јас правам по три до четири дена (поврзани) во месецот само храна од растително потекло, но без месо, јајца и риба никогаш бидејќи ќе треба да се користат доста суплементи.Оти да не бива? Тие што се вегетаријанци и вегани како терат без месо? У месото нема ништо магично
Колку има што се вегани што се натпреваруваат на големи бодибилдинг натпревари?Оти да не бива? Тие што се вегетаријанци и вегани како терат без месо? У месото нема ништо магично