Исто име!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
што има врска името со карактерот :toe: НИШТО
јас познавам неколку дарковци и воопшто не ми смета ако некој има како моето име.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Сите Искри сме некако слични, сите сме паметни, весели, позитивни, борци.(барем оние Искри што јас ги знам):pipi:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Сите Искри сме некако слични, сите сме паметни, весели, позитивни, борци.(барем оние Искри што јас ги знам):pipi:
Еххх немој да викаш сите.. ја познавам една искра.. се извинувам ако те навредам ама ова девојче беше толку глупо тупо и неизживеано и шо ме нервираше од се ЛАЖГА со тапија. 100 пати сум ја фатил како лаже и сум и докажал и со сила да те праи будала у фаца и да ти одрекува.. :tapp: секаков народ бе.. се надевам ти и твоите имењачки шо ги познаваш не сте ни еден процент како оваа..
да не сум оф топик.

Ја сум александар и познавам мнооогу алексаднровци. мн често име у македонијава. сите шо ги знам се различни карактери али сум приметил сите ко мали биле бељаџии прва класа!!! да не речам на чело на бељаџиите биле (и ја бев таков:kesa:).

како и да е Александар Македонски тука ни е да му се гордееме бе.. или он да се гордее со нас.. не.. ние ке се гордееме со него пошо има мн александровци шо ако ги би ги запознал он би ги сецнал одма.. предавници бе.. има и такви да знаете ( јас не сум еден од тие да разјасниме ). ииии тоа е тоа. ако има уше некој александар нека пише посебно за тоа околу бељаџиите....

Еејјј ке заборавев.. некако сите шо се викаат ЈАСМИНА ми се.... ај срамота е да кажам на форумов.. знам 3 4 јасмини и сите се која од која.. ај да не бидам вулгарен ке бидам малце по пристоен.. РАСТУРИКУЌА! ако грешам кажувајте одма!

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Мене у принцип, ме нервираат оние кои се викаат како мене. Незнам зошто, ама кога и да отидам негде, има некоја друга што се вика како мене, и тоа ме иритира!

За женските имиња, има неколку (на луѓе што ме заебале) што ги мрзам, и кога ќе запознаам некоја со тоа име премногу сум претпазлива.

А за машките имиња... Па едно 5-6 години си имав работа со едно име кое го имаа 10 луѓе. Од тогаш наваму, многу ми е страв и кога ќе запознаам некој со тоа име, и одма гледам да престанам да контактирам.

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
некој спомна Александар-бељаџија? Хахаха.. и ја сум ја приметила таа особина кај Александровците.
Иначе, немам некоја навика да судам според името
А,да, кога бев мала секогаш, пред да слушнам нечиво име, си претпоставував како се вика .. иии... погаѓав понекад :turn:
Исто име ко моето ... ич не ми смета. Сегде наидувам на девојчиња со ова име ..
само во комшии ги имам околу 6,7.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Многу ретко да сретнам некој со моето име.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Имам една имењачка 6-7 години е ама иста како јас шо беех мала...не јаде ич.Сеа до името ли е до гените ли е не знам :pipi:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Еее неам нишо против, ниту пак чуствувам одбивност кон некој што се вика Сашо/ Саше. Знам неколку души, и неам нишо против, башка фини луѓе се :).

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Моето име и не е така често. Искрено јас знам само две мои имењачки и кога би се споредила со нив си велам тие не заслужуваат да го носат моето име пошто едната од нив ја бие лоша слава лепливи раце, дури и кога молчи она лаже hihihi а другата е влезена во тежок филм и е многу како да кажам ...ретро во секоја смисла на зборот :) ..значи поентата ми е тоа што ако имињата се исти не е факт за карактерни сличности/еднаквости итд верувам ова е кажано и од другите форумџии ..е сеа ќеиф ми е што сум си имењачка со Адриана Лима:pipi: иако во моето име има една одвишна ј :/

almostanangel

...за малку =)
Член од
22 декември 2008
Мислења
121
Поени од реакции
13
Јок! Не сум приметил да се поистоветувам со истоименици. Ретко... Можда еднаш, двапати...АЛИ ја мислам дека сум си уникат, така што ни истоименици ни истоочници ни истокосници ни исто не знам што - нема како мене.
Секој си е посебен за себе.

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
ја знам еден мој имењак, просто дебил и во фаца и во понашање, а мои имењаци можеш со борина да ги бараш, владимири има на секој чекор и сите сме кој од кој различни

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
некој спомна Александар-бељаџија? Хахаха.. и ја сум ја приметила таа особина кај Александровците.
Иначе, немам некоја навика да судам според името
А,да, кога бев мала секогаш, пред да слушнам нечиво име, си претпоставував како се вика .. иии... погаѓав понекад :turn:
Исто име ко моето ... ич не ми смета. Сегде наидувам на девојчиња со ова име ..
само во комшии ги имам околу 6,7.
Јас спомнав погоре Александар
Јас се викам Александар
Јас бев бељаџија како мал
Јас познавам 3ца александровци шпо исто биле бељаџии!!!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Еј абе има уште некоја Искра на форумов?

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Не верувАМ дека некој се вика како мене барем на форумов :) Во Скопје, мислам дека не има 2-3 :) И многу ми е мило, зошто несакам вообичаени имиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom