Лабело(од мед и млеко)Здраво машко сум и навистина ми смета испуканата уста... Понекогаш корупки ми се прават. Многу ме нервира. Честопати ми е сува. Има ли лек?
- Не ги лижи усните;Здраво машко сум и навистина ми смета испуканата уста... Понекогаш корупки ми се прават. Многу ме нервира. Честопати ми е сува. Има ли лек?
Налупај помада на устата и таков легни да спиеш. Утредента ко нов ќе бидеш.Здраво машко сум и навистина ми смета испуканата уста... Понекогаш корупки ми се прават. Многу ме нервира. Честопати ми е сува. Има ли лек?
Пред да си легнеш, земи со четка за заби истриј ја усната и после тоа нанеси мед. Постапкава повторувај ја една недела и ќе видиш разликаЗдраво машко сум и навистина ми смета испуканата уста... Понекогаш корупки ми се прават. Многу ме нервира. Честопати ми е сува. Има ли лек?
xDDDDDDD ahhahaaПред да си легнеш, земи со четка за заби истриј ја усната и после тоа нанеси мед. Постапкава повторувај ја една недела и ќе видиш разлика
Преку ден може да ставаш лабело на росал се најубави и најефикасни
п.с. Само немој да стааш лабело пред мушко, погрешно ќе те разбере а може и ќе откриеш кој е обратен
Ставај гроздова маст и никако не ја лижи устата. Намачкај ја со мед или маргарин да ти омекне и тоа е тоа. Ако ти се пука од студ, стај си шал.Здраво машко сум и навистина ми смета испуканата уста... Понекогаш корупки ми се прават. Многу ме нервира. Честопати ми е сува. Има ли лек?
Абе ако му е скапа, нека си земе обична, и од обичната ќе му пројде.Гроздова маст од авон 3-4 пати дневно,за 2 дена гледаш разлика испорбано од моја страна
Идеш ли на скијање?Здраво машко сум и навистина ми смета испуканата уста... Понекогаш корупки ми се прават. Многу ме нервира. Честопати ми е сува. Има ли лек?
Па веќе ако сигурно му е голем проблем,нема да мисли на паритеАбе ако му е скапа, нека си земе обична, и од обичната ќе му пројде.
Колку пари, толку музика.