LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Деца, деца праат.[DOUBLEPOST=1509755840][/DOUBLEPOST]Трагедија е ова што се случува во училиштата и рефлексијата на темава. Тажно е што родители се доведени во ситуација да бараат совети на форум или да ги тренираат децата дома боксови да маваат, само затоа што некадарни професори се неспособни да решат банални проблеми.
Види, Ти и Берик според мене, сте потапиле според тој родителски инстинкт, тоа е сосема ОК:Јас како што го разбрав Beric Dondarrion, некој месец траел неговиот проблем, се жалел повеќепати на родителска, ама без ефект. На крајот употребил поостар тон, ете и закана нека биде и завршиле проблемите со малтретирањето. Што е до мене, во услови на неспособна наставничка, во ред е. Подобро тоа, отколку штета да направат кај детето, што на таа возраст е многу лесно. И лесно поминал додуша, јас се кладам дека сите имате видено како луѓе шљакале туѓи деца.
Како и да е, ќе повторам, проблемот е во кадарот во училиштата, тие се највиновни.
Проблемот е подлабок, животот не е само во школо - позаебани проблеми има надвор.