Иран

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.135
Поени од реакции
34.644
Туѓ срам ме фаќа више... Се обидов да бидам груб за да го обесхрабрам да се посрамува вака, спротивен ефект направив - сега не пропушта прилика да си го покаже паметот. :unsure:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.089
Поени од реакции
5.731
Ванлок, пред да кажуваш за било каков срам, оди срами се од твојот.

Поточно, кога ќе видам и не мора да се срамиш...

Ајде сега седни си и издоминирај една песна за херојската смрт на твојот идол Синвар... Оддамна не немаш потсетено на неговата херојска погибија.

Ова чупето Кана од аСтралите, не вреди ни да го коментирам повеќе. Неговата машкост се виде, кога ќе праќаше луѓе да ме тепаат, пошто тој е премногу свилен да дојди сам.

Бургунди, се избаци од никаде и дели кој каков бил, а не се гледа во огледало, на чело сигурно му пиши Vanlok`s bitch...Ама не е свесен самиот така да греотичка е бачето....

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.135
Поени од реакции
34.644
:facepalm:
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.560
Поени од реакции
24.917

Ајде сега седни си и издоминирај една песна за херојската смрт на твојот идол Синвар... Оддамна не немаш потсетено на неговата херојска погибија.

Ова чупето Кана од аСтралите, не вреди ни да го коментирам повеќе. Неговата машкост се виде, кога ќе праќаше луѓе да ме тепаат, пошто тој е премногу свилен да дојди сам.

Бургунди, се избаци од никаде и дели кој каков бил, а не се гледа во огледало, на чело сигурно му пиши Vanlok`s bitch...Ама не е свесен самиот така да греотичка е бачето....
slusaj be picko edna glupava... jas na tebe ne bi trosel mocka ako si zapalen ne pa da gubam 10 minuti da te vrakam na fabricki reset. forum e ova, brani se verbalno. ako tolku sakas da se probas fizicki ti rekov prati mi adresa u pvt ima doma pred tatko ti jades kotek kako magare.

aj odjebi sega ubedlivo najglup clen si na forumot, treses gluposti na bukvalno sekoja tema.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.089
Поени од реакции
5.731
slusaj be picko edna glupava... jas na tebe ne bi trosel mocka ako si zapalen ne pa da gubam 10 minuti da te vrakam na fabricki reset. forum e ova, brani se verbalno. ako tolku sakas da se probas fizicki ti rekov prati mi adresa u pvt ima doma pred tatko ti jades kotek kako magare.

aj odjebi sega ubedlivo najglup clen si na forumot, treses gluposti na bukvalno sekoja tema.
Ej se iznervira chupcheto od astralijaaa...Jas tebe ti rekov kazi koga sletuvas aerodromot ke go izbrisam so taa facata iskrivena tvoja...I toa sam, ne sum picketina kako tebe da ti prakjam drugi, sam ke go brisam podot so tebe kurtonu eden...Na picketini ne davam domasni adresi, oti picki pickarski raboti pravat, familii ne mesham jas, ne sum odron kako tebe....Ajde sega mrs vo taa dupkata kaj so si, i ne mi gi poti madinjata mnogu....

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.560
Поени од реакции
24.917
Ej se iznervira chupcheto od astralijaaa...Jas tebe ti rekov kazi koga sletuvas aerodromot ke go izbrisam so taa facata iskrivena tvoja...I toa sam, ne sum picketina kako tebe da ti prakjam drugi, sam ke go brisam podot so tebe kurtonu eden...Na picketini ne davam domasni adresi, oti picki pickarski raboti pravat, familii ne mesham jas, ne sum odron kako tebe....Ajde sega mrs vo taa dupkata kaj so si, i ne mi gi poti madinjata mnogu....
dosta be glup eden, ne vredi sekunda da se trosi na tebe osven da ti se ukazuva deka si najglup clen ovde

Член од
23 август 2010
Мислења
39.593
Поени од реакции
115.011
поголеми глуперди од кикомцјуве и цобе нема на овие геополитички теми.
Зошто ќе објасниш? Дека немам исто мислење ко твоето? А и што ако наречеш некого глуперда, демек готово ме утепа? Сеа ја треба исто да ти вратам? И да не банираат од темиве, така? Ако не ти се свиѓа моето мислење клик игнор или цитирај ако имаш нешто да кажеш и тоа е тоа.

Да зеам да ти извадам какви глупости изнапиша у темана за маркетине и по овие политичкиве теми ќе добијам Нобелова награда за откривање кретенизам ама не е тоа поентата ти текнуе.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.945
Поени од реакции
42.664
Зошто ќе објасниш? Дека немам исто мислење ко твоето? А и што ако наречеш некого глуперда, демек готово ме утепа? Сеа ја треба исто да ти вратам? И да не банираат од темиве, така? Ако не ти се свиѓа моето мислење клик игнор или цитирај ако имаш нешто да кажеш и тоа е тоа.

Да зеам да ти извадам какви глупости изнапиша у темана за маркетине и по овие политичкиве теми ќе добијам Нобелова награда за откривање кретенизам ама не е тоа поентата ти текнуе.
Ништо не дискутирате. Папагали само Лорд Бебо, Лорд бебо, ми се смачи да ве читам. Папагали.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.089
Поени од реакции
5.731
dosta be glup eden, ne vredi sekunda da se trosi na tebe osven da ti se ukazuva deka si najglup clen ovde
Dosta be delanki od kokonac..Ti rekov pusi si i kjuti si..
Автоматски споено мислење:

Ништо не дискутирате. Папагали само Лорд Бебо, Лорд бебо, ми се смачи да ве читам. Папагали.
Ауу извинете господине Демостен не ве познав..

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.911
Поени од реакции
27.187

Кога ќе пишеш некоја анализа за Белорусија и Лукашенко ?
Одамна не сум те читал а ми фали да се насмеам.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.089
Поени од реакции
5.731
Кога ќе пишеш некоја анализа за Белорусија и Лукашенко ?
Одамна не сум те читал а ми фали да се насмеам.
А ти да дадеш некоја анализа за рамната земја што ја носат китови?

А ако сакаш да се насмејш, можам да ти дадам едно лижавче. Нема да престаниш да се смејш...Кажи ти само и изрази желба :)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.911
Поени од реакции
27.187
А ти да дадеш некоја анализа за рамната земја што ја носат китови?

А ако сакаш да се насмејш, можам да ти дадам едно лижавче. Нема да престаниш да се смејш...Кажи ти само и изрази желба :)
Нигде немам јас ништо напишано за рамна земја и китови.Нешто си измешал.

А на лижавчето вежабај си додека дојде Кано со десет лижавчиња.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.089
Поени од реакции
5.731
Нигде немам јас ништо напишано за рамна земја и китови.Нешто си измешал.

А на лижавчето вежабај си додека дојде Кано со десет лижавчиња.
Море море, што идол си одбрал и ти... чупенце..Те мислев попаметен :)
Лончињата. Можеби и апчињата.
Оооо господине Лав Толстој, Синваров идолопоклонику, не се гурај у празној фиоци, не те бери...

Kajgana Shop

На врв Bottom