мислев на тоа дека немаше пичкарска игра(ко кога Рома игра дерби) беше жустро,цело време се напаѓаше,имаше одлични кореографии на трибинити итн..Брат провокација е коа викаш *добра утакмица* а и сам си свесен дека со БИЛО кој друг тренер што има две чисти ке го јадевте сосе јајца ....
Идиотот успеа да го уништи и Интер ... Алал му вера
Интераши не се резилете да барате кривица у некој/нешто ...се знае кој е крив
пс:И Матераци моеше да не го става прва ако сака , ама ај ...кордоба десен бек ?(занети природна позиција + камби на клупа) матрикс центар ? (Сантон лев бек киву централен или кордоба централен кој кур САКАШЕ можеше да стави)
Оби ? (Пандев и Кутињо на клупа)
НАЈЗАСЛУЖЕНА победа на МИЛАН
Со играч више , 30мин една ПОЛУшанса не направија .... МАРШ у три пичке материна , свињо смрдлива \m/
Матераци грешникот еј,цццц хахахаха не можам да кажам дека не ми е мило кога му ја раскости таа фацата гадна Ибра затоа што матераци е најголем провокатор и фудбалски гад. Пандев поздрав и за него нека иде до психијатрија,слабо стои со нервите очигледно.во првиот дел матиран Матераци со потегот на Ибра
во вториот дел матиран Матераци со судирот со Ибра
Матераци - Ибра 0-2
smotan edenЗИНЕТЕ
8=====D
''AAAAAAAAA''
е вака се силува со 10 души драги мои Pandev groupies што ве нема некако да се јавите...
у дополнение новиот хит во Милан...
''siam venuti fin qua per vedere segnare IBRA!!''
Ај аирлија што дочекаЗИНЕТЕ
8=====D
''AAAAAAAAA''
е вака се силува со 10 души драги мои Pandev groupies што ве нема некако да се јавите...
ЗИНЕТЕ
8=====D
''AAAAAAAAA''