Интер-Јувентус Derby D'Italia сабота 29 октомври 20:45

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    147
Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Пошто сите почнавте "реални" типови да давате , ја ви давам најреален тип : полувреме-крај : 1-2 ; голови 7+; 2ро полувреме повеќе од 1во ... Куќата на колци и право во кладилница

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Пошто сите почнавте "реални" типови да давате , ја ви давам најреален тип : полувреме-крај : 1-2 ; голови 7+; 2ро полувреме повеќе од 1во ... Куќата на колци и право во кладилница
Јас и така ќе ја уплатам, ваљда поголем е коефициентот на второ јаче. Ќе видиме...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
OVA NE E DERBI tuku obicen natprevar neli :pos:
Па нормално не е :D игра ИНТЕР со некој си второлигаши,кој дошле во прва лига пред 2-3 години ! :pos:
--- надополнето: Oct 27, 2011 11:43 AM ---
Со што да ми седнеш на маса жити се???
Со една титула во ЛШ за цел живот?
Последните 5 години како земавте Серија А ти текнува?
Со Киево се боревте цело време, со екипа од трет свет
Не ми кажувај прикаски за мали деца те молам.
Е ова највеке ме нервира.Гледам вие како сте ги зимале титулите Мафија Мафија а :D со местење даа,тоа било и во минатото сигурно.И во право е 5 год нигде ве нема,губите дома од тимови како Болоња Каљари и компанија,а за Лш па да не зборам ;) Така да сеа живнавте малце и господ за муда го фативте,го знаеш она сигурно... кој високо лета, ниско паѓа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки ај не се расправајте за глупости и за минатото ..секој со својот став..гледајте за овој натпревар и ако имате нешто паметно да напишите слободно изјаснете се а не онај имал толку титули,овај имал толку навивачи,на онај му е поголем итн....

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Јас не гледам како Интер може да го загуби овој натпревар.

Бонучи и Џорџо ги дува кој стигне, обавезно поклањаат по минимум еден гол на натпревар. Нападот на ЈУве е далеку од солиден за да може да ги покрие глупостите на нивната одбрана.

Конте е тренер без визија. Му ги донесоа Красиќ и Вучиниќ, играчишта за тие пари за кои се купени, а тој воопшто не успеа да ги вклопи во тим. Мирко е далеку од голгетерската форма од Рома. Матри му тебаат 3 чисти 100% ситуации за да постигне еден гол.

Сума сумарум, лошиот Јувентус ќе придонесе да ова дерби биде најверојатно во корист на Нероаѕурите.

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Дечки ај не се расправајте за глупости и за минатото ..секој со својот став..гледајте за овој натпревар и ако имате нешто паметно да напишите слободно изјаснете се а не онај имал толку титули,овај имал толку навивачи,на онај му е поголем итн....
Јас се чудам засто ја отвори волку рано темава.
Требаше прво да заврши дуелот со Аталанта па после да се отвори. Што мегабајти download и upload ке се заштедеа.

С

сашенко

Гостин
А мој впечаток е дека најголемо дерби во Италија е помеѓу Милан и Интер. Градско дерби си е градско дерби...
Ок, ај те молам објасни си го ова што го кажа жити мене.Градско дерби, си е градско дерби велиш, и како тоа го прави најголемо во италија? Тоа што е градско? Зошто со ова што го пиша само така може да се свати.Втора опција е дека појма немаш што си пишувал, само си штракал по тастатурата.А Милан-Интер е големо дерби исто така, се слагам.Тоа што е и градско дерби и покрај тоа што е дерби на два гиганта тоа го прави уште посебно.Мислам дека отрпилика ова сакаше да го кажеш :confused:.Ама сепак, според многумина дерби на италија е Јувентус-Интер и не за џабе го викаат само ова дерби така.Се друго е лично мислење и убедување ама знаеме сите кое дерби важи за дерби на италија.Нормално, респект и за миланското дерби...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289

Бонучи и Џорџо ги дува кој стигне, обавезно поклањаат по минимум еден гол на натпревар. Нападот на ЈУве е далеку од солиден за да може да ги покрие глупостите на нивната одбрана.

Конте е тренер без визија. Му ги донесоа Красиќ и Вучиниќ, играчишта за тие пари за кои се купени, а тој воопшто не успеа да ги вклопи во тим. Мирко е далеку од голгетерската форма од Рома. Матри му тебаат 3 чисти 100% ситуации за да постигне еден гол.

Сума сумарум, лошиот Јувентус ќе придонесе да ова дерби биде најверојатно во корист на Нероаѕурите.
тука се вадиме,дека Интер е најмалку 3 пати полош......не знаеме кој од кој е годинава во Калчото..........

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.524
Поени од реакции
14.987
Ок, ај те молам објасни си го ова што го кажа жити мене.Градско дерби, си е градско дерби велиш, и како тоа го прави најголемо во италија? Тоа што е градско? Зошто со ова што го пиша само така може да се свати.Втора опција е дека појма немаш што си пишувал, само си штракал по тастатурата.А Милан-Интер е големо дерби исто така, се слагам.Тоа што е и градско дерби и покрај тоа што е дерби на два гиганта тоа го прави уште посебно.Мислам дека отрпилика ова сакаше да го кажеш :confused:.Ама сепак, според многумина дерби на италија е Јувентус-Интер и не за џабе го викаат само ова дерби така.Се друго е лично мислење и убедување ама знаеме сите кое дерби важи за дерби на италија.Нормално, респект и за миланското дерби...
Не знам кој ви е проблем на ваквите кои што сакате само да го тупите и да се расправате. Па уште си цитирал само еден дел од постот, за да можеш да мрчиш. Во целиот пост пишуваше дека тоа е мое мислење, мое гледање, мој впечаток, и кажав да не почнете веднаш со цитати и статистики.

И знам дека го викаат дерби на Италија, но тоа не значи дека јас не сум можел да стекнам поинаков впечаток за тоа дека другото дерби предизвикува поголемо внимание.

А после распаљотката што си ја направил во постот на крај велиш дека се друго е лично мислење и убедување, да бе Сашенко, јас за тоа и зборував, но ете сега си опасен фраер, плукаше на Кајгана, можеби и ќе ти даде некоја форумџика што се пали на вакви работи да ја фатиш за газ...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.770
Поени од реакции
6.565
Со што да ми седнеш на маса жити се???
Со една титула во ЛШ за цел живот?
Последните 5 години како земавте Серија А ти текнува?
Со Киево се боревте цело време, со екипа од трет свет.
Не ми кажувај прикаски за мали деца те молам.
Ти ја немаш ни таа една ЛШ,е како земавме Серија А ? Најпоштено си земавме за разлика од вас кои дојдеовте до титули со местење,дојдовте од 2 лига и два пати земавме така да можеш да ќутиш поготово за Мурињо! Иначе и вие лани се боревте со таквите како со Киево така да немаш право да збориш,убаво ти реков неможеш да се рамниш со мене кога немаш видено титула последниве 5 години !

С

сашенко

Гостин
Не знам кој ви е проблем на ваквите кои што сакате само да го тупите и да се расправате. Па уште си цитирал само еден дел од постот, за да можеш да мрчиш. Во целиот пост пишуваше дека тоа е мое мислење, мое гледање, мој впечаток, и кажав да не почнете веднаш со цитати и статистики.

И знам дека го викаат дерби на Италија, но тоа не значи дека јас не сум можел да стекнам поинаков впечаток за тоа дека другото дерби предизвикува поголемо внимание.

А после распаљотката што си ја направил во постот на крај велиш дека се друго е лично мислење и убедување, да бе Сашенко, јас за тоа и зборував, но ете сега си опасен фраер, плукаше на Кајгана, можеби и ќе ти даде некоја форумџика што се пали на вакви работи да ја фатиш за газ...
Немој да биде таков мајмун.Како прво јас поставив прашање и барав одговор, ако знаеш што значи тоа и како треба да се одговори на таков пост тогаш напрај го тоа.Знам дека знаеш зошто го викаат дерби на италија и затоа убаво ти реков дали мислиш на тоа пошто пиша нешто сосема друго.И немој да се понашаш како мало дете, одговори само на прашањето

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Јас не гледам како Интер би добил ваков натпревар. Ние по 1 на натпревар вие минумум 2-3. 8 Кола 8 бода.. Јуве бил полош. 1 гол имаат постиганто на домашен терен.

Иначе за утакмицата типувам победа на Јуве. Поквалитетен тим сезонава,подобра моментална форма а и играта со екипи како интер милан рома е секогаш е беспрекорна.Интер е во лоша серија од почетокот на сезоната и ќе направи се да стигне до 3те бодови,но Јуве како што кажах игра во ОДЛИЧНА ФОРМА. ;)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.524
Поени од реакции
14.987
Немој да биде таков мајмун.Како прво јас поставив прашање и барав одговор, ако знаеш што значи тоа и како треба да се одговори на таков пост тогаш напрај го тоа.Знам дека знаеш зошто го викаат дерби на италија и затоа убаво ти реков дали мислиш на тоа пошто пиша нешто сосема друго.И немој да се понашаш како мало дете, одговори само на прашањето
Кога ќе поставиш прашање како што доликува, тогаш ќе бараш и пристоен одговор! Интонацијата на твојот пост е очигледна: ’Ок, ај те молам објасни си го ова што го кажа жити мене.Градско дерби, си е градско дерби велиш, и како тоа го прави најголемо во италија? Тоа што е градско? Зошто со ова што го пиша само така може да се свати.Втора опција е дека појма немаш што си пишувал, само си штракал по тастатурата.’

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Во дерби натпревар нема фаворит и не се гледа моментална форма.....така да, ништо не се знае...додека дебелата не запее (судијата не свирне за крај на натпреварот)...се надевам само да нема класика италијанско газење на топка..и да си играат шева/шуто-дупе/викторија...

С

сашенко

Гостин
Кога ќе поставиш прашање како што доликува, тогаш ќе бараш и пристоен одговор! Интонацијата на твојот пост е очигледна: ’Ок, ај те молам објасни си го ова што го кажа жити мене.Градско дерби, си е градско дерби велиш, и како тоа го прави најголемо во италија? Тоа што е градско? Зошто со ова што го пиша само така може да се свати.Втора опција е дека појма немаш што си пишувал, само си штракал по тастатурата.’
Ок, признавам така сакав да изгледа кога ке го прочиташ зошто од такт ме извади.Ама можеш ли и покрај тоа да одговориш? Мислам дека прашањето беше доволно јасно за да може да се даде одговор на него.Велиш најдобро дерби во италија е Милан-Интер, градско дерби си е ипак градско дерби.Како тоа влијае на тоа да биде најдобро во Италија? Можеби најдобро градско дерби е, тоа се слагам.Ама тоа не го прави најдоброто во италија.Тоа е дерби на два гиганта, тоа што се и градски ривали го прави дербито уште поинтересно ама не го прави најдобро.А твојот коментар ми немаше смисла како коментар, затоа пробав да погодам што си сакал отприлика да кажеш.И додадов втора опција која е да не знаеш воопшто што пишуваш :).А знам дека е твое мислење, и го ценам како такво.Ама јас не реков дека не е точно, јас само прашав што сакаше да кажеш со тоа :D

Kajgana Shop

На врв Bottom