Интер-Јувентус Derby D'Italia сабота 29 октомври 20:45

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    147

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ако има некој за кладба нека се јави или тука или на профил :)
Инаку очекувам победа во сабота 1-2 или 1-3, се надевам не претерав ... искрено мислам дека и интер ќе даде гол :D

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ако има некој за кладба нека се јави или тука или на профил :)
Инаку очекувам победа во сабота 1-2 или 1-3, се надевам не претерав ... искрено мислам дека и интер ќе даде гол :D
Ајде јас се нафаќам, ама по бришење акаунт. Може?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Размислив и за то, ама ќе преживеат некако. :) Ииииии, прифаќаш сега?
Ако си за смена на аватар, потпис и тајтл да правиме муабет, интересен си ми за читање не за друго хехе :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
*Уште еден фан на Милан кој кажува дека не е ова дерби на Италија, зашто Милан имаат повеќе титули од Интер и сака да заврши нерешено иако не би било лошо и Интер да победи, зашто и така се ептен доле а Јуве се пред Милан позз не се менувам со аватари, овој го имам од 2008ма*

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.278
Поени од реакции
46.705
*Уште еден фан на Милан кој кажува дека не е ова дерби на Италија
Кажи им го тоа на жабарите, зашто они со декади и декани уназад го условуваат така, а и имаат добра причина и цела приказна зашто баш овој меч е така окарактеризиран, али кој знае-знае, кој не ... си трола. :icon_lol:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Милан Јуве си имаат дерби ...Дерби на Серија Б или Дербито на Местачите ....

Nothing to see here trolls -> Move along

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.960
Поени од реакции
23.490
Тепа Јуве со 4-5 гола разлика. Не дека Интер се слаби, туку Јуве се премногу јаки сезонава.

9-то коло е, време му е на Јуве лека полека да си се враќа кај што му е место кон средината на табелата !! :icon_lol:

Интер ќе победи 3-0 или 4-1, време е више ! И да, кој се клади на интернет тип од мене Stankovic scores anytime !

И за тебе важи сликава погоре бот !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Марли пеер да не имаш нешто пиено??..Интер ќе победи против Јувентус само ако Јувентус излези со 9 играчи на теренот или пак службено да ја предадат...па и уште со три разлика:pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

You know English or you talking with the mirror?
Да не беа Милан и Јувентус незнам кај би бил Италијанскиот фудбал ако би се ‘‘потпирал‘‘ на чекорите од Интер.Pls dude до 2005 12 титули имавте,немавте титула видено 20 години(во Сериа А да не збориме за друго...) сега ќе кажувате дека дерби на Италија било Интер-Јуве :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
You know English or you talking with the mirror?
Да не беа Милан и Јувентус незнам кај би бил Италијанскиот фудбал ако би се ‘‘потпирал‘‘ на чекорите од Интер.Pls dude до 2005 12 титули имавте,немавте титула видено 20 години(во Сериа А да не збориме за друго...) сега ќе кажувате дека дерби на Италија било Интер-Јуве :pos:
За ова најмногу ме нервирате сите кога зборувате против Инетр а не сте информирани..видиш сме немале титула ама сме се бореле за титула и тоа многу сезона пред 2006 и сме имале тимови каде сме биле кадарни за титула...во 1998 освоивме куп уефа ,исто и во 1994..јас не се сеќавам на овие титули бидејќи бев мал и не еволвуирав како фановите на Јувентус во денешно време кои се сеќаваат на нивната титула во ЛШ во 1996 (лол)...во 2002 сами си ја изгубивме титулата а во 2003 бевме во борба за титулата и на крајот завршивме 2-ри..од 2003 навака секоја сезона играме во ЛШ и не пропуштивме ниту една(видиш Милан во 2009 не играа,а Јувентус веќе две сезони стагнира)...сакаше факти еве ги на маса..друго???

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
За ова најмногу ме нервирате сите кога зборувате против Инетр а не сте информирани..видиш сме немале титула ама сме се бореле за титула и тоа многу сезона пред 2006 и сме имале тимови каде сме биле кадарни за титула...во 1998 освоивме куп уефа ,исто и во 1994..јас не се сеќавам на овие титули бидејќи бев мал и не еволвуирав како фановите на Јувентус во денешно време кои се сеќаваат на нивната титула во ЛШ во 1996 (лол)...во 2002 сами си ја изгубивме титулата а во 2003 бевме во борба за титулата и на крајот завршивме 2-ри..од 2003 навака секоја сезона играме во ЛШ и не пропуштивме ниту една(видиш Милан во 2009 не играа,а Јувентус веќе две сезони стагнира)...сакаше факти еве ги на маса..друго???
Ти брат ако се нервираш со вакви,ке ти се скрати животот за 10 год ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom