Ајде јас се нафаќам, ама по бришење акаунт. Може?Ако има некој за кладба нека се јави или тука или на профил
Инаку очекувам победа во сабота 1-2 или 1-3, се надевам не претерав ... искрено мислам дека и интер ќе даде гол![]()
Ќе им фалиш многу на твоите во фан клубот, што ќе прават после без тебе? xDАјде јас се нафаќам, ама по бришење акаунт. Може?
Размислив и за то, ама ќе преживеат некако.Ќе им фалиш многу на твоите во фан клубот, што ќе прават после без тебе? xD
Ако си за смена на аватар, потпис и тајтл да правиме муабет, интересен си ми за читање не за друго хехеРазмислив и за то, ама ќе преживеат некако.Ииииии, прифаќаш сега?
зашто Милан имаат повеќе титули од Интер*
Кажи им го тоа на жабарите, зашто они со декади и декани уназад го условуваат така, а и имаат добра причина и цела приказна зашто баш овој меч е така окарактеризиран, али кој знае-знае, кој не ... си трола.*Уште еден фан на Милан кој кажува дека не е ова дерби на Италија
Good oneДербито на Местачите ....
Тепа Јуве со 4-5 гола разлика. Не дека Интер се слаби, туку Јуве се премногу јаки сезонава.
И за тебе важи сликава погоре бот !Милан Јуве си имаат дерби ...Дерби на Серија Б или Дербито на Местачите ....
Nothing to see here trolls -> Move along
You know English or you talking with the mirror?Милан Јуве си имаат дерби ...Дерби на Серија Б или Дербито на Местачите ....
Nothing to see here trolls -> Move along
За ова најмногу ме нервирате сите кога зборувате против Инетр а не сте информирани..видиш сме немале титула ама сме се бореле за титула и тоа многу сезона пред 2006 и сме имале тимови каде сме биле кадарни за титула...во 1998 освоивме куп уефа ,исто и во 1994..јас не се сеќавам на овие титули бидејќи бев мал и не еволвуирав како фановите на Јувентус во денешно време кои се сеќаваат на нивната титула во ЛШ во 1996 (лол)...во 2002 сами си ја изгубивме титулата а во 2003 бевме во борба за титулата и на крајот завршивме 2-ри..од 2003 навака секоја сезона играме во ЛШ и не пропуштивме ниту една(видиш Милан во 2009 не играа,а Јувентус веќе две сезони стагнира)...сакаше факти еве ги на маса..друго???You know English or you talking with the mirror?
Да не беа Милан и Јувентус незнам кај би бил Италијанскиот фудбал ако би се ‘‘потпирал‘‘ на чекорите од Интер.Pls dude до 2005 12 титули имавте,немавте титула видено 20 години(во Сериа А да не збориме за друго...) сега ќе кажувате дека дерби на Италија било Интер-Јуве![]()
Ти брат ако се нервираш со вакви,ке ти се скрати животот за 10 годЗа ова најмногу ме нервирате сите кога зборувате против Инетр а не сте информирани..видиш сме немале титула ама сме се бореле за титула и тоа многу сезона пред 2006 и сме имале тимови каде сме биле кадарни за титула...во 1998 освоивме куп уефа ,исто и во 1994..јас не се сеќавам на овие титули бидејќи бев мал и не еволвуирав како фановите на Јувентус во денешно време кои се сеќаваат на нивната титула во ЛШ во 1996 (лол)...во 2002 сами си ја изгубивме титулата а во 2003 бевме во борба за титулата и на крајот завршивме 2-ри..од 2003 навака секоја сезона играме во ЛШ и не пропуштивме ниту една(видиш Милан во 2009 не играа,а Јувентус веќе две сезони стагнира)...сакаше факти еве ги на маса..друго???