Интер - Јувентус, Дерби на Италија, (2:0)

Како ќе заврши дербито? (или, да се преброиме...)

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Што ќе ни е оваа победа, и така одиме во Серија Ц2Б... да им дадеме шанса да се изборат за 4тото место...
Абе и да идеме во Серија ЦWЉ 24656.23/156,2 ,,,,јуве пак ке си имаат Зеро Титоли :pos:

(се шалам немора одма да се палите) :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
и на двете екипи победата им е потребна повеќе од кога и да било, значи тешко да се случи до крај Интер да заврши како прв а Јуве четврти, само едно ќе може да се исполни, а тоа ќе го знаеме после финишот на дуелот.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Навистина утре ќе биде интересно ДЕРБИ.Игра помеѓу ИНТЕР и ЈУВЕНТУС.Овој натпревар ќе биде натпревар во кој омразата и ривалството помеѓу овие два клубови ќе бидат изразени на повисоко ниво.
Мислам дека Интер моментално е за класа над јувентус и му требаат бодови повеќе од кога и да е.Со ова не ги потценувам јувентус,туку моменталната нивна мизерна форма ја покажува баш оваа моја констатација.
Мислам дека ИНТЕР ќе го добие овој дуел во кој ќе има многу фаули,дури и по некој црвен картон ќе видиме во екипата на јувентус,од нивна немоќ.

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Навистина утре ќе биде интересно ДЕРБИ.Игра помеѓу ИНТЕР и ЈУВЕНТУС.Овој натпревар ќе биде натпревар во кој омразата и ривалството помеѓу овие два клубови ќе бидат изразени на повисоко ниво.
Мислам дека Интер моментално е за класа над јувентус и му требаат бодови повеќе од кога и да е.Со ова не ги потценувам јувентус,туку моменталната нивна мизерна форма ја покажува баш оваа моја констатација.
Мислам дека ИНТЕР ќе го добие овој дуел во кој ќе има многу фаули,дури и по некој црвен картон ќе видиме во екипата на јувентус,од нивна немоќ.
snajderot samo so fauli moze da bide zapren ,a so igraci ot tipot na melo ocekuv 2 zoltti i crven mnogu grubo igra bez kontrola e go mrazat navivacite,samo da igra pandev strav i trepet e za juventus ako igra ke bide motiviran za odmazda na juventus samo se zavisi od taktikata na murino kako ke bide motiviran ke bide namursten poradi gubenoto na prvo mesto ke saka pobeda ,a lipi moze i so remi da bide zadovolen ja gleal utakmicata so fiorentina znae deka ako napaga ima eto od iznenaduvane gol da im dade

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Нерешено не одговара ни за 2те екипи така што очекувам интересно дерби со доста шанси, нешто што и не гледаме премногу често во Италија. Секако и 2те екипи имаат еден куп мотиви за победа, тоа не е голема филозофија.

Сепак и покрај сите фактори очекувам победа на Интер, со оглед на очајната форма на Јубе. Во дерби тоа не мора да значи ништо, но последниве неколку кола што ги гледав Јубе едноставно играта им е катастрофа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Еден гол, и сите во шеснаесетник до крај на мечот :tv: Мој тип(навивачки повеќе:)) Интер-Јуве 0-1:pipi:
Вака беше на купот ако се сеќавам добро :pipi:

Интер е фаворит, причините добро познати иако и Интер во последно време не е во форма, но мојот сакан Јувентус е уште помизерен, но не знам зошто али имам некакво претчувство дека конечно фантастичната серија на Мурињо ќе биде запрена. Сепак се е можно ова е најголемото дерби на Италија и ќе повторам Интер е фаворит али се е можно.
Не е претчувство, желба е :smir:

Утре чиста 2.Ќе ги свирнеме местачите.:smir:
Хјустон го вика Ивица... јаааави сееее :pos2::tapp:

Абе немој вака не ми е интересно без Шитер во Сериа А :pos2:
Ич без гајле да си има да ти е интересно до крајот на животот. :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.975
Поени од реакции
16.356
Па Интер ако си ја сака титулата мора да победи на овој натпревар, секој резултат освен победа ќе биди крај за Интер во домашното првенство и препуштање на тронот на Рома

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ако изгуби Интер ќе ја мине Барса, ако тепаат тешко нив :pipi:

на сите ќе ни одговара тоа, а во финале 85% ќе бидат шансите за Интер да земе ЛШ, еве и купот ќе ви го пуштиме ако треба :tv:

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Абе немој вака не ми е интересно без Шитер во Сериа А :pos2:

Еве јас ке ти направаам една канта ама со лут ајвар :tv:

Не,не,не ОВА беше ептен смешно!

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Абе и да идеме во Серија ЦWЉ 24656.23/156,2 ,,,,јуве пак ке си имаат Зеро Титоли :pos:

(се шалам немора одма да се палите) :)
А тие што го измислија тоа Зеро,а што праиме ако тие останат со зеро?

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom