Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.238
- Поени од реакции
- 8.136
Па ако тоа беше црвен, требаше да има по уште 2 на двете страни ама не, гомнарот одбра преку Јуве да спроведува авторитет.Не беше ?
Па ако тоа беше црвен, требаше да има по уште 2 на двете страни ама не, гомнарот одбра преку Јуве да спроведува авторитет.Не беше ?
Мора од некаде да се почни братПа ако тоа беше црвен, требаше да има по уште 2 на двете страни ама не, гомнарот одбра преку Јуве да спроведува авторитет.
о море.коа интер ќе има 10 милиони симпатизери и коа ќе биде 80000 публика со каљари и остали екипи од тој ранг,да ми титнеш.:pusk:Криво им е што немаат такви навивачи, нивните ги мрзи да отидат на стадион, не пак да навиваат така ....за тоа Деле Алпи беше секогаш празен, зјаеше од сите страни
Не беше јас како неутрален фан шо ја гледам видов дека немаше толку остар прекшок ама ај:tv:Не беше ?
Па да одбереше преку Интер ние ќе се буневмеПа ако тоа беше црвен, требаше да има по уште 2 на двете страни ама не, гомнарот одбра преку Јуве да спроведува авторитет.
абе шо вашите божем не маваат ајтТоа играчите на јуве само маваат ко пички,Мело све игра само не фудабл,Сисоко се пушта клизачи,тој Киелини лактови дава да ти се мочам во екипата
Ја глеам реално имавме 2-3 старта врз Диего и толку,вие цела екипа ни ја мавате Стварно се брукаБоби[Мкд];3484863 напиша:јуве се најмизерен тим во светот, бруки е ова.:kesa:
не викам не дека не беше за црвен но сакам да ви кажам дека и вие маватеЈа глеам реално имавме 2-3 старта врз Диего и толку,вие цела екипа ни ја мавате Стварно се брука
Добро бе Деко мајкому, кај спомнав Калчополи и Барса? Едноставно не се слагам со одлуката на гомнарот за црвен и тоа е. Ти да не ќе се сложеше ако беше обратно? Сега ми го уништија мечот и можам да го одгледам второ со надеж дека ќе вадиме 0-0 и повеќе од тоа не очекувам. После евентуален гол на Интер може комотно да си станам и да си искочам надвор или да сменам канал. Ете тоа го направи црвениот картон што го даде гомнарот, ми го споеба мечот.Абе дај не ме еби ......
Кај уште по 2 на двете страни ?
Једини старт за жут беа на Мело (со Пандев) и Сисоко (Со Занети) ....
Ај биди објективен бар малце , доста више ко децана од ваш фан клуб со Калчополи,Фарсополи и Барса ке не тепа :tv: