Интер - Јувентус, Дерби на Италија, (2:0)

Како ќе заврши дербито? (или, да се преброиме...)

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Eh videte Kire e siguren deka ke pobedi inter mi vika i nereseno ako izleze ke stavi avatar na JUVENTUs :pos2:
Ја сум фер играч секогаш сакам да ризикувам:toe:,башка ова за мене не е голем ризик очекувам чиста победа на Интер

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Za nikov vece kazav deka praksa mi e da gi stavam svoite najneomileni igraci, tuku zaebi toa, imam edno korisna vest za vas, navivacite na juve...

Imeno nekoi od vodeckite ludje na navivacite na juve imale sostanok so marketing-direktorot klubot i od nego barale, ovo e najdobriot del, DA IM SE REFUNDIRAAT PARITE STO GI IMAAT POTROSENI ZA VLEZNICI OVAA SEZONA, poradi katastrofalnite resultati na timot... vie sto ste tuka (bidejci ne ste davale pari za vleznici), bi sakal da ve opravam malku. Da si se organizirate malku, da napravite spisok na celiot iskrsen mebel i zagubeni opkladi ovaa sezona, i vie da si barate da vi se nadohnadi toa. Abe ic da ne popustate, pa one zabarive popametni da ne se od vas:smir:
И така би требало да имаме нова управа догодина овие нека си ископаат гроб слободно:wink:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ееее колега... ЈАС :smir:

Ееее Кире дај јас, поинтересно е зашто ми е колега па ќе нема да смее да се појави на Економски форумот :smir:
Епа закасни брат извини,се договоривме веќе:toe:.Ај другпат ке ти го оставам:wink:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ја сум фер играч секогаш сакам да ризикувам:toe:,башка ова за мене не е голем ризик очекувам чиста победа на Интер
Abe mnogu si siguren da ne ti kazal nesto Morati na telefon, da ne gi imate potkupeno SUDIITE :pos2:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Стратегот на Барселона, Пеп Гвардиола вели дека нема да го гледа вечерашниот дуел помеѓу Интер и Јувентус бидејќи сака да биде фокусиран само на Еспањол
Ова е последната шанса за Гвардиола да го гледа во живо тимот на Мурињо пред дуелот на двата тима во полу-финалето од Лигата на Шампионите.
Сепак, со оглед на тоа дека Барса и Интер веќе се сретнаа оваа сезона, Пеп сака во овој момент да се фокусира само на Еспањол па потоа да му се посвети на дуелот со Нероаѕурите.

“Нема да го гледам натпреварот (во живо).” – рече Гвардиола.

“Јас сум личност со фиксни навики и се додека не го завршиме ’досието’ Еспањол нема да го отвориме она на Интер.”

“Се фокусираме на секој натпревар пооделно. За ДВД од Интер-Јувентус ќе дискутираме во недела или сабота навечер.”

“Интер се фаворити бдиејќи на домаше терен практично секогаш го добиваат истиот резултат. ”

“Сепак правиме муабет за дерби натпревар па има и други компликации.”

“Очекувам убав натпревар.”

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
еве вечер шо ќе се деси

GRANDE ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 11 Muntari, 23 Materazzi, 45 Balotelli, 89 Arnautovic.
Allenatore: José Mourinho

Juventus: 1 Buffon; 15 Zebina, 5 Cannavaro, 3 Chiellini, 6 Grosso; 8 Marchisio, 4 Melo, 22 Sissoko; 28 Diego; 10 Del Piero, 9 Iaquinta.
A disposizione: 13 Manninger, 7 Salihamidzic, 11 Amauri, 16 Camoranesi, 18 Poulsen, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie.
Allenatore: Alberto Zaccheroni

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ќе има пуцање вечерас а? :tv:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 11 Muntari, 23 Materazzi, 45 Balotelli, 89 Arnautovic.
Allenatore: José Mourinho

Juventus: 1 Buffon; 15 Zebina, 5 Cannavaro, 3 Chiellini, 6 Grosso; 8 Marchisio, 4 Melo, 22 Sissoko; 28 Diego; 10 Del Piero, 9 Iaquinta.
A disposizione: 13 Manninger, 7 Salihamidzic, 11 Amauri, 16 Camoranesi, 18 Poulsen, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie.
Allenatore: Alberto Zaccheroni
тоооооо ми се свиѓа составовв доста глупости објавуваа ајде уште 45 мин

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Пандев во првиот тим :) :oeoeoe:

Мало потсетување што знае малиот и тоа против Јуве :tv: