Интер - Јувентус, Дерби на Италија, (2:0)

Како ќе заврши дербито? (или, да се преброиме...)

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Тоа играчите на јуве само маваат ко пички,Мело све игра само не фудабл,Сисоко се пушта клизачи,тој Киелини лактови дава да ти се мочам во екипата

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Криво им е што немаат такви навивачи, нивните ги мрзи да отидат на стадион, не пак да навиваат така ....за тоа Деле Алпи беше секогаш празен, зјаеше од сите страни
о море.коа интер ќе има 10 милиони симпатизери и коа ќе биде 80000 публика со каљари и остали екипи од тој ранг,да ми титнеш.:pusk:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе дај не ме еби ......

Кај уште по 2 на двете страни ?

Једини старт за жут беа на Мело (со Пандев) и Сисоко (Со Занети) ....

Ај биди објективен бар малце , доста више ко децана од ваш фан клуб со Калчополи,Фарсополи и Барса ке не тепа :tv:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Па ако тоа беше црвен, требаше да има по уште 2 на двете страни ама не, гомнарот одбра преку Јуве да спроведува авторитет.
Па да одбереше преку Интер ние ќе се буневме :)

Нема врска, Интер се изнаигра натпревари со играч помалку. Ако не му покаже црвен за она ќе се кршат нозе по терен.

Најкомичен момент беше Киелини кога го заштрафи Пандев со лакт и на фаулот 4-ца бурно реагираа :pos2:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Тоа играчите на јуве само маваат ко пички,Мело све игра само не фудабл,Сисоко се пушта клизачи,тој Киелини лактови дава да ти се мочам во екипата
абе шо вашите божем не маваат ајт

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Боби[Мкд];3484863 напиша:
јуве се најмизерен тим во светот, бруки е ова.:kesa:
Ја глеам реално имавме 2-3 старта врз Диего и толку:toe:,вие цела екипа ни ја мавате:tapp: Стварно се брука

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
грубости имаше од двете страни-судијата можеше и порано да покажи по некој жолт,но не сакаше фудбалот да ескалира во сосема друго нешто.....сепак Момо требаше да припазува со тоа што веќе имаше жолт картон,а дали стартот беше за црвен е секако дискутабилно

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Абе дај не ме еби ......

Кај уште по 2 на двете страни ?

Једини старт за жут беа на Мело (со Пандев) и Сисоко (Со Занети) ....

Ај биди објективен бар малце , доста више ко децана од ваш фан клуб со Калчополи,Фарсополи и Барса ке не тепа :tv:
Добро бе Деко мајкому, кај спомнав Калчополи и Барса? Едноставно не се слагам со одлуката на гомнарот за црвен и тоа е. Ти да не ќе се сложеше ако беше обратно? Сега ми го уништија мечот и можам да го одгледам второ со надеж дека ќе вадиме 0-0 и повеќе од тоа не очекувам. После евентуален гол на Интер може комотно да си станам и да си искочам надвор или да сменам канал. Ете тоа го направи црвениот картон што го даде гомнарот, ми го споеба мечот.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Дечки бидете реални дека тоа не беше за црвен картон, но и тоа како беше за жолт и нема што тука. Патем и Мело требаше да добие али не го доби, нема што да кукаме тука. Ајде да видиме како ќе биде второто сеа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom