GT King pro сам имао и стварно је одличан бокс. Али Кинези не би били Кинези када не би нешто зезнули. На њему су софтверски на нивоу фирмвера угасили долби вижн. Иначе, тада сам био у контакту са СлимХаусом, аутором слимбокса, да тестирам и пријавим неправилности у раду.Volim licno da se uvjerim kako radi.Mnoge sam probao i zato tako pisem.Doduse,nvidia shield nisam imao.
Imam Beelink GT King koji non-stop radi i uvijek hladan k'o spricer![]()
Tu si u pravu. Moj Nokia 8010 je bio 140 Evra. Sad se moze naci za 120.Nebi se slozio s'tim da ce se neko usrecit sa kutijom od 20 eurona![]()
Ima jos i Beelink GT King Pro.A sto se tice njihovih mini PC,razmisljam da ga nabavim.Ubacim Saletov player i sta ces bolje za IPTVGT King pro сам имао и стварно је одличан бокс. Али Кинези не би били Кинези када не би нешто зезнули. На њему су софтверски на нивоу фирмвера угасили долби вижн. Иначе, тада сам био у контакту са СлимХаусом, аутором слимбокса, да тестирам и пријавим неправилности у раду.
Узгред... Канал је мој, ја тестирам па и знам шта пишем
ПС - на жалост BEELINK је престао да производи андроид боксеве. Оставили су само GT King II. Окренули су се мини рачунарима.
Ukoliko nije problem, molim da pošalješ info gde se može nabaviti. (Google nije baš od pomoći)Tu si u pravu. Moj Nokia 8010 je bio 140 Evra. Sad se moze naci za 120.
Kao sto kolega @salac kaze,radi... Pokusavas li skenirati ili ti MAC vise ne radi?Pozdrav svima dali imate novi url od http://mol-2.com:8080 hvala unapred