Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 октомври 2012
Мислења
58
Поени од реакции
111
Nebi se slozio s'tim da ce se neko usrecit sa kutijom od 20 eurona:)
Ако су битни само ИПТВ, јутјуб - може и за те паре.

Член од
26 октомври 2019
Мислења
626
Поени од реакции
1.506
Ако су битни само ИПТВ, јутјуб - може и за те паре.

I on kosta sigurno vise od 20... Tacno,nemaju svi iste prohtjeve ali ako vec kupujem android box onda mora imat nesto ispod haube.
Ako steka kad mu ubacis 3-4 liste ili mozes na njemu isprzit jaje, jbg. :)

Член од
9 октомври 2012
Мислења
58
Поени од реакции
111
Да си погледао рецензију, видео би цену и како ради.
Што се тиче грејања - такви су сви са S905x4 и S905w2. Ако нећеш да се греје, онда купујеш firetv stick 4K, 4K max, коцку, шилд.
У сваком случају, мој коментар јесте да за 20 евра има да се купи бокс који ради сасвим пристојно за те паре (сигурно далеко од тог да раде као ракета). Наравно, цена је у Кини, не овде код нас.
А што се прохтева тиче - тачно је да нису свима исти. Ја тренутно имам 2 бокса: EON SDSTB02 и Mi box S 2nd gen. Овај први је само за ЕОН, ћоми је за тивимејт и коди (због подршке за dolby vision, иначе би то радио и ЕОН бокс), TCL C725 ТВ је за смарт тјуб, ХБО макс, нетфликс...

Последно уредено:
Член од
26 октомври 2019
Мислења
626
Поени од реакции
1.506
Да си погледао рецензију, видео би цену и како ради.
Што се тиче грејања - такви су сви са S905x4 и S905w2. Ако нећеш да се греје, онда купујеш firetv stick 4K, 4K max, коцку, шилд.
У сваком случају, мој коментар јесте да за 20 евра има да се купи бокс који ради сасвим пристојно за те паре (сигурно далеко од тог да раде као ракета). Наравно, цена је у Кини, не овде код нас.
А што се прохтева тиче - тачно је да нису свима исти. Ја тренутно имам 2 бокса: EON SDSTB02 и Mi box S 2nd gen. Овај први је само за ЕОН, ћоми је за тивимејт и коди (због подршке за dolby vision, иначе би то радио и ЕОН бокс), TCL C725 ТВ је за смарт тјуб, ХБО макс, нетфликс...
Volim licno da se uvjerim kako radi.Mnoge sam probao i zato tako pisem.Doduse,nvidia shield nisam imao.
Imam Beelink GT King koji non-stop radi i uvijek hladan k'o spricer:)

Kajgana Shop

На врв Bottom