GT King pro сам имао и стварно је одличан бокс. Али Кинези не би били Кинези када не би нешто зезнули. На њему су софтверски на нивоу фирмвера угасили долби вижн. Иначе, тада сам био у контакту са СлимХаусом, аутором слимбокса, да тестирам и пријавим неправилности у раду.Volim licno da se uvjerim kako radi.Mnoge sam probao i zato tako pisem.Doduse,nvidia shield nisam imao.
Imam Beelink GT King koji non-stop radi i uvijek hladan k'o spricer
Tu si u pravu. Moj Nokia 8010 je bio 140 Evra. Sad se moze naci za 120.Nebi se slozio s'tim da ce se neko usrecit sa kutijom od 20 eurona
Ima jos i Beelink GT King Pro.A sto se tice njihovih mini PC,razmisljam da ga nabavim.Ubacim Saletov player i sta ces bolje za IPTVGT King pro сам имао и стварно је одличан бокс. Али Кинези не би били Кинези када не би нешто зезнули. На њему су софтверски на нивоу фирмвера угасили долби вижн. Иначе, тада сам био у контакту са СлимХаусом, аутором слимбокса, да тестирам и пријавим неправилности у раду.
Узгред... Канал је мој, ја тестирам па и знам шта пишем
ПС - на жалост BEELINK је престао да производи андроид боксеве. Оставили су само GT King II . Окренули су се мини рачунарима.
Ukoliko nije problem, molim da pošalješ info gde se može nabaviti. (Google nije baš od pomoći)Tu si u pravu. Moj Nokia 8010 je bio 140 Evra. Sad se moze naci za 120.
Kao sto kolega @salac kaze,radi... Pokusavas li skenirati ili ti MAC vise ne radi?Pozdrav svima dali imate novi url od http://mol-2.com:8080 hvala unapred