- Член од
- 13 март 2010
- Мислења
- 378
- Поени од реакции
- 480
фалаEto imaš jednu u PP.
фалаEto imaš jednu u PP.
Fala za sovetot. Zavrsi rabota.Za stbemu u podesavanjima imas opciju always use system volume tacnije Settings > Common settings i cekiraj ‘Always use system volume level’ vrati se sacuvaj podesavanja restartuj stbemu i neces vise imati problema sa zvukom prilikom prebacanja kanala.
Eto imaš jednu sa svim tim Arenama.pozdrav..da li neko ima mac ili m3u listu sa svim srpskim Arenama ,Premium 1-3 i ostale 1-8..Hvala
i jas imav isti problemi,stalno nesto ke smetase ,trebase stalno nesto da çepnam i pravo da ti kazam mis e dosadi i posle preminav na tivimate i pobrzo gi otvara kanalite i nema problemi apsolutno so nisto!!!-Pozdrav...Nekoj da znae dali moze da se podesi tv Fuego Android, ja simnav aplikacijata STBemu ama problem pravi jacinata na zvukot. Pri sekoe pustanje na nov kanal zvukot odi na max.
Postoji…da ti vlastnik resetuje ISPKupio sam na ali-expresu listu na tri meseca jer posedujem android tv box, nisam znao da vazi samo za jedan uredjaj i rekoh da je isprobam na telefonu...na telefonu je lepo radila a kada sam pokusao da je ubacim u tv box jednostavno nije moglo.isprobao sam nekoliko aplikacija ali ne vredi...da li postoji nacin da je prebacim na tv box ?
Počeli su vlasnici panela radit takve gluposti da nakraju nemogu ni njihove mušterije koje plate gledat kako treba.. Pa on bi trebao gledat gdje god hoće kad got hoće ako nije istovremenoPostoji…da ti vlastnik resetuje ISP
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
probaj, ppLjudi jeli može jedna stabilna MAC ex yu lista. Častim piće kad se sretnamo1
Автоматски споено мислење:
Ako mogu da biram sa dosta filmskih kanala
Jbg bas zbog toga je to,sto platis nemozes da gledas zbog drugih sto nemaju ili nece da plate jeb…enih 10€ mesPočeli su vlasnici panela radit takve gluposti da nakraju nemogu ni njihove mušterije koje plate gledat kako treba.. Pa on bi trebao gledat gdje god hoće kad got hoće ako nije istovremeno
Ja mislim da se ovde nece ovajditi,dzaba reklama,tesko da ce zaraditi i za kiselu voduMislim da ovakvim članovima nije mesto na ovom forumu koriste ga za prodaju listi
Došao na Kajganu pre dva dana i prodaje
Прегледај го приврзокот 316314