Imaš PP.Dobra vecer svi na forumu jer ima neki da mosali na pm. Lista od clientportal ili neka sa nase exyu kanale da imaju i makedonski
Pozdrav
Nisam pitao za južni vetar već ua južni vetar 2 (drugi dio)Ima u xtreamcodes i Juzni Vetar i isto tako onaj za cevape film kako se zove nezz ni ja sam 10 u pola
Автоматски споено мислење:
Pa sta da radim ,,nemam bas izbora 3000km daleko,,to imam u Tv nov Tizen7 2021 posebno instalacija i aktivacija 5.5 Eura i radi mi dobro mjesecima al lista je prestala..pa ako netko ima ,,hvala unaprijedsmart iptv za samsung tv je sranje aplikacija...nasao sam klient lista koja ima 12 prijevoda ona ucitava samo 8...i ne mogu gledati filmova sa nasim titl
pošalji macPa sta da radim ,,nemam bas izbora 3000km daleko,,to imam u Tv nov Tizen7 2021 posebno instalacija i aktivacija 5.5 Eura i radi mi dobro mjesecima al lista je prestala..pa ako netko ima ,,hvala unaprijed
DuplexPlay je (bio) zakon od aplikacije. Kažem bio jer se ne može više skinuti, nema ga u trgovini, ali onaj tko ga je ranije instalirao njemu radi, pa i meni i može se produljiti pretplata. Imaš sad dosta dobre koje se isto plaćaju, kao što su IBO Player i Bay TV. Imaš i neke besplatne kao OTT Player i Home IPTV Player. Za ove što se plaćaju imaš 7 dana besplatno pa probaj. Ostavio sam ti jednu listu PP da možeš sve isprobati, najbolje ti je skini svaki player pa probaj.Pa sta da radim ,,nemam bas izbora 3000km daleko,,to imam u Tv nov Tizen7 2021 posebno instalacija i aktivacija 5.5 Eura i radi mi dobro mjesecima al lista je prestala..pa ako netko ima ,,hvala unaprijed
Za stbemu u podesavanjima imas opciju always use system volume tacnije Settings > Common settings i cekiraj ‘Always use system volume level’ vrati se sacuvaj podesavanja restartuj stbemu i neces vise imati problema sa zvukom prilikom prebacanja kanala.Nekoj da znae dali moze da se podesi tv Fuego Android, ja simnav aplikacijata STBemu ama problem pravi jacinata na zvukot. Pri sekoe pustanje na nov kanal zvukot odi na max.
Eto imaš jednu u PP.Ako moze edna m3u lista. Site sto gi imav prestanaa so rabota